Α’ Εθνική: Εντός έδρας ήττα με 5-0 από τον Άρη για την Βασίλισσα της Θράκης

Βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε στο γήπεδο της Θαλασσιάς η Βασίλισσα Θράκης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Α’ Εθνικής Γυναικών, την τρίτη με το ίδιο βαρύ σκορ από την αρχή της σεζόν.

Η αναμέτρηση ήταν ουσιαστικά παράσταση για έναν ρόλο, αφού η ανωτερότητα της φιλοξενούμενης και ιδιαίτερα ισχυρής στον χώρο του γυναικείουτ ποδοσφαίρου ομάδας ήταν εμφανής. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις διακριθείσες για την Βασίλισσα ήταν η τερματοφύλακάς της Μαγγοπούλου, η οποία απεσώβησε ένα πιο βαρύ σκορ.

Οι Ξανθιώτισσες κράτησαν το μηδέν στην εστία τους μέχρι και λίγο πριν το ημίωρο, όταν ανοιξε το σκορ με κεφαλιά από κόρνερ η Κοκοβιάδου. Δέκα λεπτά μετά η Προξένου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της και στην εκπνοή του ημιχρόνου η ίδια παίκτρια διπλασίασε τα προσωπικά της τέρματα διαμορφώνοντας το 3-0 ως σκορ πρώτου 45λεπτου.

Πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά από την έναρξη της επανάληψης η Μοσχίδου ανέβασε τον δείκτη του σκορ και άλλα δέκα λεπτά μετά η Κοκοβιάδου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιουμπάρας με βοηθούς την Νικολαΐδου και τον Οικονομίδη. Δεν αντιμετώπισαν προβλήματα αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο άφησαν την Βασίλισσα με 10 παίκτριες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη της Ευθυμιάδου

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (Αλεξούδης): Μαγγοπούλου, Κυριαζίδου, Σταύρου, Μαυρομάτη, Κατσαρού (75′ Χατζηαντωνίου), Μπουργούτζογλου, Γρηγοριάδη (65′ Τόλε), Καζαντζίδου, Τσακμάκη (75′ Χασιώτη), Βλάχου, Σκουμπρή (35′ Ευθυμιάδου).
ΆΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Μπέλλας): Βίκα, Νταφοπούλου (80′ Κούρο), Θεοδωράκη (80′ Παναγιωτίδου), Πελεκούδα, Αναστασιάδου, Τζόρτζεβιτς, Σαΐχ (70′ Σαββίδου), Μαλισιώρα, Προξένου (46′ Παρούση), Κοκοβιάδου, Μοσχίδου (57′ Γάτσιου).