Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τον επαναληπτικό ημιτελικό Σίτι – Παρί

Εφτασε η ώρα για να γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στον φετινό μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος ως γνωστόν θα φιλοξενηθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 29 του μήνα.

Το βράδυ δίνεται το πρώτο εισιτήριο, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν στον επαναληπτικό της νίκης των Άγγλων μέσα στο Παρισι με 2-1, αποτέλεσμα που τους δίνει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης.

Μάλιστα, το 66% των παικτών στο ThrakiSportS Champions League Predictor, δύο στους τρεις δηλαδή, εκτιμά ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα πετύχε δεύτερη νίκη και θα πάρει πανηγυρικά την πρόκριση. Ενα επιπλέον 18% βλέπει ισοπαλια, που επισης δίνει την πρόκριση στους «Πολίτες».

Μόλις το 16% των Θρακιωτών, με βάση την σφιγμομέτρηση από τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS, εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι Γάλλοι. Μάλιστα, οι μισοί προβλέπουν 2-3 και άρα πρόκριση της Παρί και δυο συμμετέχοντες 1-3 και επίσης πρόκριση των Γάλλων. Ενας μονο βλέπει το ίδιο σκορ και… πέναλτι – αφού υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση παράτασης μετράει το σκορ στα 120 λεπτα.