Το άγνωστο τηλεφώνημα του Αλέφαντου στον Σούλη μετά από ένα ματς στην Ξάνθη οκτώ χρόνια πριν

Το «φινάλε» σε μία μαρτυρική σεζόν για τον Άρη και μια λευκή ισοπαλία στην Ξάνθη αποτέλεσε την αφορμή για να συμφιλιωθούν Σούλης Παπαδόπουλος και Νίκος Αλέφαντος.

Το 2012-13 ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε αναλάβει τον Άρη και είχε καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και παίρνοντας νίκες που «έμειναν» όπως το 0-1 απέναντι στον Ατρόμητο.

Εκείνη η χρονιά πέρα από την επιτυχία της παραμονής με τον Άρη, ο Σούλης Παπαδόπουλος κατάφερε να αποκαταστήσει την σχέση του με τον Νίκο Αλέφαντο. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Προοδευτική χωρίς όμως να αναπτύξουν σχέση… αγάπης.

Όπως ο ίδιος θυμήθηκε μιλώντας στους betarades δέχθηκε ένα τηλεφώνημα μετά το Ξάνθη-Άρης 0-0 (δηλαδή το παιχνίδι που διεξήχθη πριν οκτώ χρόνια και στο οποίο κλείδωσε για τον Άρη η παραμονή) και άκουσε τα παρακάτω λόγια:

«Είμαι ο Νίκος ο Αλέφαντος, θα δεις τι θα βγαίνω και θα λέω για εσένα, τώρα πιστεύω ότι έχεις γίνει προπονητής. Μπράβο, έχεις αφήσει την οικογένεια σου, πήγες στα δύσκολα και δουλεύεις.»