Βέβαιη η παραμονή Παπαδόπουλου στα Χανιά και τη νέα σεζόν μετά το ματς στα Πηγάδια

Ο τεχνικός των Χανίων και πρώην παίκτης και προπονητής της Ξάνθης Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι αυτός που θα στήσει την ομάδα την επόμενη περίοδο, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα που θα υπάρξει στη συνέχεια των πλέι οφ.

Η συμφωνία του 49χρονου προπονητή με τη διοίκηση της ΠΑΕ έχει οριστεί εξ αρχής για ενάμιση χρόνο από το σημείο που ανέλαβε, συνεπώς και για την επόμενη περίοδο. Αυτό αναφέρουν κρητικά μέσα που προσθέτουν ότι αφορά και το ενδεχόμενο που τα Χανιά κάνουν την έκπληξη έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα και βρεθούν τη νέα σεζόν ακόμα και στη μεγάλη κατηγορία. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση ο Παπαδόπουλος θα είναι στο τιμόνι της ομάδας.

Προφανώς και στις τάξεις των Χανίων επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για τη συμβολή του Παπαδόπουλου στην αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας από το σημείο που ανέλαβε, με τελευταία εμφάνιση την πολύ ικανοποιητική στα Πηγάδια της Ξάνθης στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Είναι ένας προπονητής ο οποίος έχει βάλει τη σφραγίδα του στο να βρίσκονται τα Χανιά αυτή τη στιγμή στα πλέι οφ και γενικότερα να παρουσιάζουν εδώ και πολύ καιρό αυτή την πολύ ανταγωνιστική εικόνα. Και ο ίδιος ο Παπαδόπουλος όμως δείχνει να είναι πολύ ικανοποιημένος από την απόφασή του να είναι στα Χανιά και μέχρι στιγμής η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές εξελίσσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.