Γ’ Εθνική: «Υπάρχει πλέον άγχος αλλά δεν έχει χαθεί κάτι» η εκτίμηση του βοηθού προπονητή της ΑΕΔ

Δεν έκρυψε την πίκρα του για την ήττα από την Αλεξανδρούπολη ο βοηθός προπονητή της ΑΕ Διδυμοτείχου, ο οποίος κάθισε στον πάγκο και κλήθηκε να κάνει και επίσημες δηλώσεις καθότι ο Χρήστος Μαυράκης ήταν τιμωρημένος.

«Είμαστε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα, θέλαμε τη νίκη», είπε ο Γιώργος Τουφάκης αλλά πρόσθεσε: «Δεν έχει χαθεί κάτι για εμάς. Είναι δύσκολο, υπάρχει άγχος στην ομάδα, είναι μια καινούρια ομάδα που αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς παίζει τώρα. Γίνεται τεράστια προσπάθεια από όλους. Πιστευω θα βρούμε ρυθμό και θα πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε και θα καταφέρουμε να κρατήσουμε στη κατηγορία την ομάδα ώστε να υπάρχει εκπρόσωπος στις εθνικές κατηγορίες από τον Βόρειο Έβρο».

Σε ερώτημα για το αν το ματς κρίθηκε στην αλλαγή του Λίτσκα και τον τραυματισμό του Γκιντίδη, διευκρίνισε: «Οι αλλαγές σε άλλα παιχνίδια σε βοηθούν και άλλες όχι. Οταν έγινε η αλλαγή του Λίτσκα ήταν κίνηση τακτικής από τον προπονητή, αλλά μέχρι να δούμε αυτές τις αλλαγές στην τακτική, χτύπησε ο Γκιντίδης. Ενας αμυντικός είναι πάντα σοβαρή απώλεια. Μέχρι να δούμε τι θα γίνει υπήρχε μια σύγχυση. Κάναμε τις αλλαγές, χαθήκαμε λίγο, μπήκε στα δεξιά ένας παίκτης που έπαιζε πρώτη φορά φέτος, μετατοπίστηκε το κέντρο της άμυνας, χάθηκαν οι ισορροπίες και αυτό το εκμεταλλεύθηκε ο αντίπαλος και πέτυχε τα γκολ κα ήρθε η ήττα για εμάς».

Παράλληλα ευχαρίστησε για την φιλοξενία και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης για την συνέχεια του πρωταθλήματος.