Γ’ Εθνική: Αισιοδοξία Ουσταμπασίδη για σωτηρία της Αλεξανδρούπολης και «πορεία πρωταθλητισμού»

Την αισιοδοξια του για την συνέχεια εξέφρασε ο προπονητής της Αλεξανδρούπολης Νίκος Ουσταμπασίδης, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕ Διδυμοτείχου με 3-1 στο μεγάλο εβρίτικο ντέρμπι.

«Ηταν δικαιη νίκη, ήμασταν κυρίαρχοι. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς μεγάλες στιγμές. Στο δεύτερο δεχτήκαμε γκολ στη μοναδική επίθεση του Διδυμοτείχου αλλά εκεί αφυπνίστηκαν οι παίκτες μας, πετύχαμε γρήγορα την ισοφάριση, ένα ωραίο δεύτερο γκολ και στο τέλος το τρίτο», ανέφερε ο Ουσταμπασίδης στην συνέντευξη Τύπου.

Πρόσθεσε ότι οι παίκτες του απέδειξαν ότι είχαν τα ψυχικά χαρίσματα για να ξεπεράσουν το σοκ του προηγούμενου αρνητικού εντός έδρας αποτελέσματος και να πετύχουν στην αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης τον στόχο της νίκης.

«Συγχαρητήρια και στην ΑΕΔ και ελπίζω να πετύχει και αυτή τον στόχο της παραμονής, είναι σημαντικό για την περιοχή μας», ανέφερε ακόμα ο προπονητής της Αλεξανδρούπολης.

Σε σχέση με την συνέχεια, ανέφερε: «Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας είναι τέτοια που με κάνει να αισιοδοξώ, καθώς σε όλα τα παιχνίδια είμαστε ανταγωνιστικοί. Βέβαια σε μια πορεία πρωταθλητισμού θα έρθουν και δύσκολες στιγμές. Στόχος είναι να τερματίσουμε πιο ψηλά. Η ομάδα αξίζει να μείνει στην κατηγορία και θα μείνει. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τον δρόμο μας, ήδη τον έχουμε βρει, υπάρχει αισιοδοξία για την συνέχεια».