Επίτιμο μέλος του ΔΣ του Πανθρακικού ο Βασίλης Σαλαμανόπουλος

Μπορεί να δραστηριοποιείται στην Αυστρία επαγγελματικά, ωστόσο στηρίζει την νέα προσπάθεια του Πανθρακικού ως κεντρικός χορηγός ο γνωστός Κομοτηναίος επιχειρηματίας Βασίλης Σαλαμανόπουλος.

Σε ανταπόδοση το ΔΣ του Πανθρακικού αποφάσισε να τον αναγορεύσει επίτιμο μέλος του. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η οικογένεια και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθρακικού θέλοντας να ευχαριστήσει τον κ. Βασίλη Σαλαμανόπουλο για την διαρκή του στήριξη στην ομάδα μας απόφασισε να του απονείμει τον τίτλο του επίτιμου Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Πανθρακικός.
Ο κ. Σαλαμανόπουλος, έχοντας καταγωγή από την Κομοτηνή και παρότι δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστρία, πάντα στηρίζει την προσπάθεια μας επιλέγοντας να προβληθεί μέσα από την επίσημη εμφάνιση του Πανθρακικού, της ομάδας της καρδιάς του. Με αυτόν τον τρόπο δείχνει το δρόμο προς όλη την τοπική κοινωνία της Κομοτηνής να αγκαλιάσει την ομάδα της, τον Πανθρακικό!
Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού εύχεται στον κ. Σαλαμανοπουλο να συνεχίσει να πρωτοπορεί στον τομέα της εστίασης και τον ευχαριστούμε δημόσια για την στήριξη του.