Βίντεο της ΕΛΑΣ με την εξομολόγηση του Θρακιώτη αστυνομικού – πρωταθλητή στίβου που έσωσε συμπολίτη στην Αθήνα

«Νιώθω πάρα πολύ ευλογημένος γι’ αυτό που κατάφερα να κάνω, χαρούμενος που έκανα περήφανους τους δικούς μου ανθρώπους και πολύ πιο δυνατός ώστε να προσφέρω ακόμη περισσότερα πράγματα στην υπηρεσία και την κοινωνία».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Χρήστο Πετμεζά, τον αστυνομικό και πρωταθλητή του στίβου που πριν μερικούς μήνες με συνεχές ΚΑΡΠΑ έσωσε τη ζωή ενός συμπολίτη μας στην Αθήνα (θυμηθείτε το σχετικό δημοσίευμα με ένα κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Ο νεαρός αστυνομικός έχει μακρινή καταγωγή από Αρσάκειο του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη κι εντάχθηκε πρόσφατα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αφότου εκπαιδεύτηκε στην Κομοτηνή. Την ιστορία του έκανε πρόσφατα γνωστή αρχικά η εφημεριδα «Χρόνος» και πλέον η Ελληνική Αστυνομία ανήρτησε σχετικό βίντεο όπου μιλά ο ίδιος ο Πετμεζάς για το συμβάν.

«Νιώθω ευλογημένος που ένας άνθρωπος είναι κοντά μας χάρη σε μένα», λέει ενώ στο βίντεο που ανέβασε η αστυνομία και αναδημοσιεύει ο Χρόνος αποκάλυψε πως «ΚΑΡΠΑ έμαθα όταν έχασα ένα πολύ συγγενικό μου πρόσωπο και το πήρα πολύ… εγωιστικά. Είπα ότι αύριο μεθαύριο μπορεί να χρειαστεί στον δρόμο, και μου χρειάστηκε». «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», είναι το μήνυμά του.