Πρόταση σε πρώην του… Πανθρακικού από τη νέα ομάδα του Πόποβιτς πριν εκείνη καταλήξει στον τέως κόουτς του ΑΟΞ

Η Melbourne Victory θα είναι από το καλοκαίρι η νέα ομάδα του Τόνι Πόποβιτς, όπως έγραψε πριν μερικές μέρες το ThrakiSportS. Ωστόσο πιο πριν απευθύνθηκε σε έναν πρώην κόουτς του Πανθρακικού.

Ποιον; Σύμφωνα με μπαράζ δημοσιευμάτων, στον Άκη Μάντζιο, ζητώντας να μάθει τις προθέσεις του στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην άλλη άκρη της γης, την Αυστραλία.

Η απάντηση του Έλληνα προπονητή ήταν αρνητική, καθώς όπως δήλωσε στους ανθρώπους του συλλόγου σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, «προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω στον Άρη».

Έτσι η Melbourne Victory αναγκάστηκε να στραφεί στον Τόνι Πόποβιτς, που μέχρι πρότινος ήταν στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας στα μέσα Μαΐου.

«Μπορεί λοιπόν ο Άκης Μάντζιος να μην έχει ανανεώσει ακόμα με τον Άρη, καθώς προτεραιότητα είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη, αλλά μετά το τέλος των πλέι οφ και εφόσον επιτευχθεί ο στόχος τότε ο Έλληνας κόουτς θα έχει συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να θέσουν επί τάπητος το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας», σχολιάζει για την συγκεκριμένη είδηση το pressaris.