Πηγαδάκι Ζαμπούκη, Βουρδόλη και Χατζημαρινάκη στην κερκίδα του «Φώτης Κοσμάς» κατά την διάρκεια του εβρίτικου ντέρμπι Αλεξ-ΑΕΔ

Ενα ενδιαφέρον παραπολιτικό – παραθλητικό πηγαδάκι αιχμαλώτισε ο φακός του ThrakiSportS στην κερκίδα του Φωτης Κοσμάς, κατά την διάρκεια του εβρικικου ντέρμπι της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Αλεξανδρούπολη και ΑΕ Διδυμοτείχου.

Σε αυτό συμμετείχαν ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο οποίος πήγε για πρώτη φορά στο “Φώτης Κοσμάς” για να δει αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεόδωρος Βουρδόλης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης.

Όπως μαρτυρά και η φωτογραφία το κλίμα ήταν άριστο, με όλους να φορούν μάσκα όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Δεν ήταν εφικτό να ακούσουμε και τι ακριβώς έλεγαν, αλλά γεγονός είναι ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η δημοπράτηση του νέου κλειστού της Αλεξανδρούπολης και δεν αποκλείεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου να άδραξε την ευκαιρία για να ζητήσει βοήθεια και για τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου, τα γήπεδά τους και ενδεχομένως την δημιουργία ενωσιακού γηπέδου που αποτελεί τον μεγάλο στόχο της διοίκησής του.