Ο ερχομός Τσέπελη στο Xanthi FC Arena έφερε… γκολ για τα Χανιά και επική αντίδραση από Μίχογλου

Ανάμεσα στους θεατές της αναμέτρησης των Πηγαδίων μπορεί να μην βρέθηκαν οι πιο πολλοί XanthiFans, όπως γκρίνιαξαν και κάποιοι εξ αυτών σε ανεπισημο προφίλ τους, ωστόσο ήταν ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Ο πρώτος δημότης της πόλης ωστόσο δεν βρέθηκε από την αρχή στον αγώνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Μαχητή», εμφανίστηκε την…ώρα που τα Χανιά έκαναν το 0-1 (δηλαδή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου που κερδήθηκε το πέναλτι και άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι).

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτό είχε αποτέλεσμα να του πει ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου (που προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου, έχει πτυχίο προπονητή της UEFA και δίνει το παρών συνεχώς στα παιχνίδια της Ξάνθης) «σήκω και φύγε, θα μας φέρεις γκαντεμιά», όπερ και εγένετο και ήρθε το αυτοκτονικό 1-1.

Ο Τσέπελης είχε το πλευρό του την απαστράπτουσα με τα κοντομάνικά της γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, η οποια ως γνωστόν τυγχάνει και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη. Ανάμεσά τους πάντως άφησαν και μια κενή θέση, όπως κανονικά προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.