Καταργείται η δίκη για τον ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Σάββα Σιατραβάνη

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε την κατάργηση της δίκης του ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ, Σάββα Σιατραβάνη.

Αν και δεν διευκρινίζεται, το πιο πιθανό είναι η ΠΑΕ Παναχαίκή να εξόφλησε το χρέος της ή να επήλθε διακανονισμός μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι αποφάσεις είναι οι ακόλουθες:

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 8.4.2021 αίτηση του Σάββα Σιατραβάνη του Κωνσταντίνου κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 1891.

Επιβάλλει στη ΝΕΑ ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Μπακουλάτι του Μπέσνικ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 45/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Πάρη Μπάμπη του Παναγιώτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Απορρίπτει την αίτηση του Αριστοτέλη Καραγιαννίδη του Χρήστου κατά της ΠΑΕ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961.

Επιβάλλει στη ΝΕΑ ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Νικολάου Γιδόπουλου του Παναγιώτη, του ποσού των (3.440,82) ευρώ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 7/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, μέχρι τη πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Ναζίμ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 18/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3)βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ κατά του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζαν Ουάνγκα.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ την επιβληθείσα με την 18/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ζαν Ουάνγκα, σε ποσοστό 50% κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 526/2006 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.