Formula 1: Γκραν πρι στη γειτονιά μας με εύκολη πρόσβαση στους Θρακιώτες μετά την αναβολή σε Καναδά

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν θα πραγματοποιηθεί το γκραν πρι της Φορμουλα Ενα στον Καναδά, μία απόφαση που πάρθηκε λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που ισχύουν στην χώρα της Β. Αμερικής λόγω του κορονοϊού.

Έτσι η Formula 1 πήρε την απόφαση της αναβολής του GP του Καναδά το οποίο ήταν προγραμματισμένος για τις 13 Ιουνίου αλλά η μεγάλη είδηση είναι το που θα διεξαχθεί ο αγώνας στην θέση του.

Στην θέση του, λοιπόν, θα διεξαχθεί ο αγώνας στην Κωνσταντινούπολη, παρά το γεγονός πως η Τουρκία βρίσκεται σε πλήρη «lockdown» λόγω του κορονοϊού, εδώ και μερικές ημέρες. 

Παραδοσιακά τα προηγούμενα χρόνια το γκραν πρι της Κωνσταντινούπολης αποτελούσε πόλο έλξης για δεκάδες φίλους του ηηχανοκίνητου αθλητισμού που ταξίδευαν από την Θράκη.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η Κωνσυαντινούπολη είχε βγει από το καλεντάρι. Πάντως, αν δεν γίνει τελικά το γκραν πριν ούτε στην Τουρκία, εναλλακτικές επιλογές ακούγονται η Γερμανία και η Κίνα. 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι ενδέχεται στα μέσα Ιουνίου να διεξαχθεί και πάλι αγωνας της Φορμουλα Ενα στην ευρύτερη γειτονιά μας.