Α’ Εθνική: Πέτυχαν το πρώτο τους γκολ αλλά δεν απέφυγαν την τέταρτη ήττα στην Καρδίτσα οι Βασίλισσες

Το ιστορικό πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών πέτυχε στην Καρδίτσα η Βασίλισσα της Θράκης, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να έρθει και ο πρώτος βαθμός για την ξανθιώτικη ομάδα.

Το τέρμα που έγραψε ιστορία το πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ η Στέλλα Μαυρομάτη στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης. Μάλιστα, με αυτό το τέρμα η Βασίλισσα ισοφάρισε τέρμα της Σίμου επίσης με απευθείας φάουλ, χάρη στο οποίο οι γηπεδούχες είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο ένα σουτ της Λιάκου ήταν αρκετό για να χαρίσει στην θεσσαλική ομάδα το τρίποντο της νίκης, την δεύτερη που πετυχαίνει η θεσσαλική ομάδα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε η Δεληγιάννη με βοηθούς τους Πατέτσο και Δεδικούση της ΕΠΣ Λάρισας. Τα κορίτσια της Βασίλισσας με τον αγώνα αυτό για την εμβόλιμη τέταρτη αγωνιστική ολοκλήρωσαν χωρίς ακόμα να έχουν βαθμό τις υποχρεώσεις τους για τον Απρίλιο και την ερχόμενη Τετάρτη 5 Μαΐου θα περιμένουν να υποδεχθούν τον Άρη στο γήπεδο της Θαλασσιάς προσδοκώντας τότε να έρθει ο πρώτος βαθμός.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Κουτσονάσιος): Κιούρτση, Σίμου, Στεφανοπούλου, Τσιούκα, Γεραγόρη, Αναστασίου, Ζάχου, Λιάκου, Μπαρμπόσα, Κατσάνα, Σιρς. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Αναγνωστοπούλου και Τσιμπίδα.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ (Αλεξούδης): Σιβούδη, Βλάχου, Μαυρομάτη, Κυριαζίδου, Σαμαρά, Χατζηαντωνίου Γ., Τσακμάκη, Μπουργουτζόγλου, Σταύρου, Γρηγοριάδη, Καζαντζίδου. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Σκουμπρή, Χαραλαμπίδου Ειρήνη., Τόλε, Παρδή και Λετζάκη.