Volley League: Ευθείες βολές κατά Ταρνατώρου και ΕΣΑΠ από την ΓΕΑ, like από τους προέδρους ΑΟΟ και Άθλου

Δημόσια θέση για τις wild cards και το μέλλον του νέου πρωταθλήματος της Volley League πήρε η ΓΕ Αλεξανδρούπολης.

Κάτω από το άρθρο του ThrakiSportS, για το μπλόκο της ΕΣΑΠ σε πιθανή wild card σε ομάδες της Θράκης, ο επίσημος λογαριασμός της ΓΕ Αλεξανδρούπολης πήρε θέση για τις σκέψεις των ιθυνόντων της ΕΣΑΠ, μιλώντας με αρκετά σκληρή γλώσσα ειδικά για την πρόεδρό της.

Το σχόλιο μιλάει για μπλόκο του Παντελή Ταρνατώρου σε όλες τις ομάδες που θέλουν να αγωνιστούν στην μεγάλη κατηγορία, καταγγέλλοντας και τον ίδιο ενώ αναφέρει ότι πρέπει να δοθούν τέσσερις wild card, με τις δύο από αυτές να καταλήξουν σε δύο ομάδες της Θράκης.

Το σχόλιο – πρόταση της ΓΕΑ έδειξαν μάλιστα να συμμερίζονται με την διαδικτυακή αντίδρασή τους και το like τους τόσο ο Πρόεδρος του Άθλου Ορεστιάδας, Γιώργος Τσολακίδης και ο Πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας, Παντελής Δραχτίδης (ομάδων που όπως και η ΓΕΑ δεν αποκλείεται να διεκδικήσουν τις wild cards εφόσον δοθούν).

Το σχόλιο της ΓΕΑ στην σελίδα του ThrakiSportS:

Μπλόκο σε όλους θέλει ο πρόεδρος της Ε. Σ.Α.Π Ταρνατωρος και όχι μόνο στην Θράκη.
Κανονικά από την στιγμή που με την απόφαση -σωτηρια του κ. Λευτερη Αυγενακη σχετικά με την επιχορήγηση των ομάδων της Ένωσης από το στοίχημα θα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει η διαδικασία παροχής τεσσάρων ελεύθερων καρτών εισόδου στη Α1 και μάλιστα με δύο στην Θράκη.
Η Γ.Ε.Α. το έχει τονίσει επανειλλημενως κάτι που ίσως να μην έχει γίνει αντιληπτό και είναι αυτό που ζητάει και το Συνδικαλιστικό όργανο των Αθλητών ο Π.Α.Σ.Α.Π.
Αντίθετα ο Ταρνατωρος που με τις κινήσεις του τα περασμένα χρόνια αποχώρησαν ομάδες μοντέλο χωρίς χρέη όπως ο Εθνικός Πειραιά , ο Ηρακλής Χαλκίδας ,ο Παμβοχαικος!!θέλει πρωτάθλημα των 8 ομάδων. Δεν θα υποβιβάζεται κανένας ουσιαστικά -τυπικα ένας παίζει μπαράζ αλλά με τέσσερις ξένους στην σύνθεση του- θα παίζουν για να παίζουν με όλα τα “περίεργα” αποτελεσματα αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείο Αθλητισμού θα πρέπει άμεσα να παρέμβουν από την στιγμή που η πολιτεία “έσωσε” την Ε.Σ.Α.Π. και την επιχορηγεί!!Το ίδιο η Ομοσπονδία και ο πρόεδρος κ .Καραμπετσος.
Αναβάθμιση του Βόλλεϊ με οκτώ ομάδες δεν γίνεται Πρόεδρε Ταρνατωρε και μάλιστα είναι σκάνδαλο όταν άμεσα ασχολείσαι με μια από τις οκτω ομαδες.
Αναβάθμιση είναι του χρόνου να αγωνισθούν 12 ομάδες όπως παντού στον κόσμο γιατί όχι με επαρχιακές ομάδες, με περισσότερα συμβόλαια σε ΕΛΛΗΝΕΣ παίκτες και γιατί με οχτώ ομαδες!!
Θα επανέλθουμε.
Καλό Πάσχα!!!