Γ’ Εθνική: Με πολλά παράπονα από την διαιτησία των Ξανθιωτών επέστρεψε από το Οφρύνιο η Ελπίδα Σαπών

Άδικη όσο αφορά το αποτέλεσμα ήττα με 3-0 γνώρισε η πολύ καλή Ελπίδα Σαπών κόντρα στον Αετό στο Οφρύνιο για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Χαριτόπουλου παρά τις σοβαρές απουσίες παρουσιάστηκε πολύ καλή σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δέχτηκε δυο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο έχοντας παράπονα και από την διαιτησία του Ξανθιώτη Γιαπουντζή που καταλόγισε δυο πέναλτι εις βαρός της Ελπίδας.

Ο Αετός προήγήθηκε στο 35′ με τον Γιώργο Παυλίδη αφού νωρίτερα είχε χάσει και πέναλτι στελνοντας την μπάλα στην οριζόντια δοκό, με τις δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Στο δευτερό μέρος η Ελπίδα προσπάθησε και έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Τριαντόπουλο από πλεονεκτική θέση που σουταρε ψηλά αουτ και σε κεφαλιά του Ρομπέρ από την μικρή περιοχή. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους και σκοραραν δις προς το φινάλε, ο Τουμανίδης έγραψε το 2-0 στο 81’ και στο 84′ πάλι με πέναλτι με τον Τσίλογλου.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα πολλά παράπονα στους ανθρώπους της Ελπίδας άφησε η τριάδα των διαιτητών από την Ξάνθη, των Γιαπουτζή, Δανδανόπουλου και Σπαρτάλη.

Την επόμενη εβδομάδα σε εξ’ αναβολής παιχνίδι η Ελπίδα Σαπών που έμεινε στους 11 βαθμούς και πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη όπου στα Διαβατά θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Ευόσμου σε ένα σημαντικο αγώνα για την παραμονη, ενω ο Αετός Οφρυνίου έφτασε τους 19 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική στο μεγάλο γειτονικό ντερμπι αντιμετωπίζει τον μεγάλο αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ (Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Τελίδης 80 (Ψελιδης), Σιδηροπουλος, Τουμανιδης, Ν. Παυλιδης, Καραγιαννίδης, Ελεζι, Ουζουνογλου, Τσινογλου (86′ Αφεντοπουλος), Μπαρέτας, Γ. Παυλιδης (72′ Σαλπιγγιδης)
ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Σιδηρόπουλος, Τσορτανίδης, Κωσταρέλης, Φούντας, Βάσκος, Τριαντοπουλος, Μπόζης (72′ Εμρε), Τοπάλι (88′ Καλογρανάς) Ρομπέρ