Προαναγγελία Βουρδόλη για θετικές εξελίξεις με το νέο κλειστό της Αλεξανδρούπολης

Εξελίξεις στο θέμα του κλειστού γηπέδου Αλεξανδρούπολης φαίνεται ότι θα έχουμε τις επόμενες ημέρες.

Την προαναγγελία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Θεόδωρος Βουρδόλης, γύρω από το πολυσυζητημένο θέμα του νέου κλειστού της Αλεξανδρούπολης.

Το νέο κλειστό της Αλεξανδρούπολης, για το οποίο η πολιτική κόντρα στην πόλη καλά κρατεί, φαίνεται ότι μπαίνει στο τελικό της στάδιο πριν πέσουν τα πρώτα μπετά.

H σημερινή οικονομική επιτροπή του του Δήμου Αλεξανδρούπολης αποφάσισε το έργο να προχωρήσει στην δημοπράτηση του και να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε το πολυπόθητο έργο να ξεκινήσει άμεσα ακόμα και μέσα στον Μάϊο.

Η ανάρτηση του Θεόδωρου Βουρδόλη:

Δεν θα ξεχάσω τέτοια εποχή πριν ακριβώς δύο χρόνια έξω από το κλειστό γυμναστήριο Μιχ. Παρασκευοπουλος μια φίλη μου είπε.. “Θοδωρή πιστεύω ότι θα το καταφέρεις γιατί εσύ ξέρεις τι σημαίνει για εμάς αυτό το έργο”… (Πανο εσύ γνωρίζεις ).Σήμερα πέρασε και το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας και πλέον ένα όνειρο πάρα πολλών ετών για εμάς τους αθλητές (ναι ακόμη είμαι ενεργός) μέσα σε ενάμιση χρόνο γίνεται πραγματικότητα. Όλα τα υπόλοιπα σε λίγες ημέρες έτσι όπως του αρμόζει“.