Photos: Η απόκρουση του Συριτούδη στο αμφισβητούμενο δεύτερο γκολ του Ευόσμου

Μετά από 6 μήνες και δυο αγώνες όπου βασικός ξεκινούσε ο Κύπριος πορτιέρε του ΑΟ Ξάνθης Στυλιανός Κωνσταντίνου, ο Άγγελος Συριτούδης επέστρεψε κάτω από τα γκολπόστ της Αλεξανδρούπολης.

Ο 21χρονος (28/1/2000) πορτιέρε που ξεκίνησε βασικός και στα 4 παιχνίδια της Αλεξανδρούπολης πριν την διακοπή του Νοεμβρίου, μπήκε κάπως νευρικά στον αγώνα μετά την μεγάλη αποχή του. Ωστόσο ανέβηκε όπως και η ομάδα του στην διάρκεια του αγώνα με αποκορύφωμα την απόκρουση του αμφισβητούμενου πέναλτι στο 85′ του Κιλιγκάρη, αλλά τελικά ο Δημόπουλος πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 2-2 από κοντά, σε μια φάση που φαίνεται ο σκόρερ να μπήκε νωρίτερα με τον διαιτητή να έπρεπε τουλάχιστον να σφύριζε επανάληψη της εκτέλεσης.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΔ, ακαδημιών του Ηρακλή και του Ηρακλή Αμπελοκήπων παρουσία και του αδερφού του Κώστα που βρέθηκε ακόμα μια φορά στην κερκίδα σε αγώνα της Αλεξανδρούπολης, έδειξε πώς μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα του Έβρου και πιθανότατα θα αγωνιστεί αντίπαλος κόντρα στην ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου που ανδρώθηκε και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προ τριετίας.