Γ’ Εθνική: «Στόχος του Ορφέα παραμένει η σωτηρία, δεν αντέχω για κάτι παραπάνω» ξεκαθαρίζει ο Χατζημεστής

Στην ξεκάθαρη τοποθέτηση ότι παρόλο που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Ορφέας Ξάνθης δεν διεκδικεί την άνοδο καθώς δεν αντέχει οικονομικά ο ίδιος, προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής μετά την νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον Αετό Οφρυνίου.

«Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα που δικαιολογεί απόλυτα το γεγονός ότι ήταν πρώτη μέχρι σήμερα. Είμασταν καλά διαβασμένοι, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Υπολογίσαμε όσο καμία άλλη ομάδα τον Αετό, ίσως μπήκε γρήγορα το γκολ και λίγο οπισθοχωρήσαμε αλλά όταν παίζεις με τόσο καλή ομάδα, δικαιολογημένα οπισθοχωρείς. Ομως οι δυνάμεις μας δεν μας προδώσανε και η δουλειά που κάναμε βγαίνει στο γήπεδο. Εύχομαι καλή πορεία στον Αετό στο πρωτάθλημα, γιατί εμείς δεν έχουμε στόχο τον στόχο που έχει ο Αετός στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε στόχο να σωθούμε, δεν έχω τις οικονομικές δυνατότητες για κάτι παραπάνω. Ευχομαι να έχουν καλή πορεία, καλή ανάσταση σε όλον τον κόσμο και του χρόνου ελεύθεροι», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μπάμπη Χατζημεστή στην συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου Αδάμ Μαγκαφίνης ανέφερε: «Οποτε έρχομαι στο γηπεδο της Ξάνθης για να παίξουμε με τον Ορφέα πάντα τα παιχνίδια έχουν ένταση και πάθος. Δεχτήκαμε ένα γκολ με πέναλτι που παρόλο που δεν θέλω να εκφραστώ για την διαιτησία, ο βοηθός έκρινε ότι δεν ήταν πέναλτι ενώ ο διαιτητής το έδωσε. Μετά παρασυρθήκαμε ως ομάδα στον ρυθμο του Ορφέα, είχαμε ευκαιρίες ενώ οι αντίπαλοι όχι. Ειδικά στο δευτερο ημίχρονο το παιχνίδι παίχτηκε στο μισό γήπεδο. Αν βάζαμε γκολ θα το γυρνάγαμε το παιχνίδι. Είχαμε να χάσουμε έναν χρόνο, κάποτε θα γινόταν αυτό. Οι καλές ομάδες όμως τώρα θα φανούν, από το πως θα διαχειριστούμε την ήττα μας ενόψει Σαπών».

Στο κλέισιμο των δηλώσεων του ο καβαλιώτης προπονητής ανέφερε για την ομάδα της Ξάνθης: «Συγχαρητήρια στον Μπάμπη Χατζημεστή, αυτή η ομάδα είναι δημιούργημά του. Ο Μπάμπης Χατζημεστής είναι ο Ορφέας Ξάνθης. Δεν καταλαβαίνω τα όσα λέγονται για το περσινό παιχνίδι. Πέρυσι παίξαμε, θέλαμε να κερδίσουμε, άλλο πέρυσι άλλο φέτος. Πέρυσι ο κορονοϊός έσωσε τον Ορφέα, φέτος όμως ο Ορφέας είναι πρώτος. Καμία σχέση δεν έχει η περσινή με την φετινή χρονιά. Ευχομαι καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο για την ομάδα του Ορφέα».