Γ’ Εθνική: «Ο διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα» η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Ουσταμπασίδη

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης μετά την ισοπαλία της ομάδας του στα Διαβατά με την ΑΕ Ευόσμου ήταν ξεκάθαρος και δεν έκρυβε τα λόγια του, εκφράζοντας τα σοβαρά παράπονα της ομάδας του για τον διαιτητή από την Πέλλα.

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, κάτι στο οποίο βοήθησε και ο διαιτητής, ο οποίος μας αδίκησε και οδήγησε ουσιαστικά σε αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι διανύσαμε εκατοντάδες χιλιόμετρα για να είμαστε εδώ και δεν έβλεπε με τα ίδια γυαλιά τις δυο ομάδες», είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς.

Διευκρινίζοντας τι εννοεί, σχολίασε: «Νομίζω ότι η φάση του πέναλτι ήταν καθαρή για την ομάδα μου και το δικαιούμασταν. Ο διαιτητής θεώρησε διαφορετικά. Προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι αλλά και αυτοί (σ.σ. οι διαιτητές) πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι».

Σε σχέση με την εικόνα του παιχνιδιού ανέφερε: «Ηταν ένα ματς ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, πιο έντονο στο δεύτερο αλλά το αποτέλεσμα εν τέλει το διαμόρφωσε ο διαιτητής», δείχνοντας με τον πιο έντονο τρόπο την ενόχλησή του.

Μάλιστα, στις διαιτησίες αναφέρθηκε και στο τέλος των δηλώσεών του σε σχέση με την συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Η συνέχεια είναι δύσκολη, εμείς θα προσπαθούμε πάντα για τη νίκη, αρκεί και οι διαιτητές να αφήνουν να διαμορφώνονται τα αποτελέσματα ανάλογα με την αξία κάθε ομάδας και την πραγματική εικόνα του κάθε ματς», είπε ο προπονητής της Αλεξανδρούπολης.