Επίθεση ΠΑΟ μέσω Βασιλαρά σε Σαββίδη, Μαρινάκη και Μελισσανίδη με αναφορές στα γεγονότα μετά τα ματς με Ξάνθη στα Πηγάδια

Αστραψε και βρόντηξε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νικόλας Βασιλαράς για τον διαιτητή Γκεστράνιους της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μάλιστα έκανε έμμεση επίθεση στις ομάδες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και τους ιδιοκτήτες τους Ιβαν Σαββίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανιδη αναφερόμενος και σε γεγονότα που ως γνωστόν έχουν συμβεί και έχουν σχέση με την Θράκη.

Ο Νικόλας Βασιλαράς σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA εξέφρασε την θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την απόφαση του Ματίας Γκεστράνιους στην αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε αυτό που άξιζε. Μας στέρησαν την ευκαιρία να πάρουμε αυτό που έπρεπε. Όλως τυχαίως ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν και πέρυσι στο  Καραϊσκάκης, που δεν έδωσαν δύο πέναλτι στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός με αυτή την απόφαση μπορεί να χάσει την έξοδο στην Ευρώπη. Ο διαιτητής ήρθε και μας ζήτησε συγνώμη αλλά τι να την κάνουμε. Μόνο ο Θεός συγχωρεί. Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να μην καίει αμάξια και φούρνους και να μην αγοράζει Ενώσεις. Αν αυτό είναι το ευχαριστώ τι να πω. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα».

Η αναφορά ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να μην καίει αμάξια είναι προφανές ότι αναφέρεται στον εμπρησμό του αμαξιού συγγενούς του Ραζβάν Λουτσεσκου στο Σαλέ των Πηγαδίων μετά από παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Εκείνη για τους φούρνους είναι επίσης προφανές ότι αναφέρεται σε αυτόν του Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα, μετά επίσης από μια αναμέτρηση στην Ξάνθη, αυτή τη φορά του Ολυμπιακού. Οσο για την εξαγορά ενώσεων, είναι γνωστό ότι αυτήν την περίοδο ελέγχεται από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η ΠΑΕ ΑΕΚ για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας ενώ στο παρελθόν έχουν ακουστεί αντίστοιχες καταγγελίες για εμπλοκές μεγάλων ΠΑΕ και για άλλες ΕΠΣ συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων σε Εβρο, Ροδόπη και Ξάνθη.