Αλήθεια, υπάρχει άνθρωπος στην Ξάνθη που να πιστεύει ότι ο Χατζημεστής θέλει το κακό του ΑΟΞ;

Talk of the town έχει γίνει τις τελευταίες 48 ώρες το «παραπονάκι» που εξέφρασε δημόσια ο Μπάμπης Χατζημεστής για την ηχηρή απουσία του συνονόματού του Μπάμπη Τεννέ από τα παιχνίδια των ομάδων της Ξάνθης στην Γ’ Εθνική αλλά ακόμα και από τις προπονήσεις των ακαδημιών.

Ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης είπε το αυτονόητο, ότι δηλαδη είναι επιπρόσθετο κίνητρο και για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής και φυσικά των ακαδημιών να ξέρουν ότι στην εξέδρα βρίσκεται και παρακολουθεί τους αγώνες τους ο προπονητής της μεγάλης ομάδας της περιοχής, που μπορεί να διακρίνει κάτι με την εμπειρία του και να τους προωθήσει.

Αν ωστόσο προκάλεσε μια φορά αίσθηση η αναφορά αυτή του Μππάμπη Χατζημεστή, προκάλεσε δυο φορές αίσθηση το γεγονός ότι μερικές ώρες μετά από αυτήν την διαδικτυακή του διαμαρτυρία, η σχετική ανάρτηση κατέβηκε από το προφίλ του Ορφέα. Και προκαλεί τρεις φορές αίσθηση το γεγονός ότι ο Μπάμπης Χατζημεστής το βράδυ της Δευτέρας, 24 ώρες μετά από αυτήν την ανάρτηση δηλαδή χρειάστηκε να επανέλθει και να γράψει το αυτονόητο.

Τι έγραψε; «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πάντα είμαι κοντά στην αγαπημένη μου ομάδα, αυτή που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά, τον ΑΟΞ, και στηρίζω διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Απλώς εξέφρασα ένα παράπονακι». Το γεγονός όμως ότι ο Μπάμπης Χατζημεστής αναγκάστηκε να σβήσει το προηγούμενο σχόλιό του και να γράψει αυτό το καινούριο, σημαίνει ότι πράγματι υπήρξαν κάποιοι που παρεξηγήθηκαν και που προφανώς σήκωσαν το τηλέφωνο και με τον τρόπο τους το ζήτησαν.

Και μένει η απορία: υπάρχει άνθρωπος στην Ξάνθη που να πιστεύει πράγματι ότι ο Χατζημεστής, που έχει και τον τίτλο του προέδρου του Συλλόγου των Παλαιμάχων, με το παραπονάκι που εξέφρασε ήθελε… το κακό του ΑΟΞ; Γιατί για το μόνο που δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Χατζημεστή (ή τους XanthiFans) είναι για την άδηλη αγάπη τους για την ομάδα του ΑΟΞ.