Ξέσπασμα Χατζημεστή μετά την πρωτιά για την απουσία Τεννέ από τα ματς του Ορφέα αλλά και των ΤΕΠ του ΑΟΞ

Σε ένα ξέσπασμα με αρκετούς αποδέκτες προχώρησε ο ισχυρός άνδρας Μπάμπης Χατζημεστής το βράδυ της Κυριακής, μέσα στο νέκταρ της νίκης της ομάδας του και της 1ης θέσης που απολαμβάνει μόνη της στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής που πολύ έγκαιρα τα είχε βάλει με τον Τόνι Πόποβιτς (και εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δικαιώθηκε), αυτή τη φορά έχει βάλει για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες στο στόχαστρό του τον νέο προπονητή του ΑΟΞ Μπάμπη Τεννέ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Χωρίς να τον κατονομάζει, έγραψε στο προφίλ του Ορφέα: «Εμείς εδώ στην ποδοσφαιρική ξανθούλα μας τον προπονητή του ΑΟΞ οποιος και αν είναι αυτός το θεωρούμε τιμη να έρχετε να βλέπει παιχνίδια της ομάδος μας αυτόν που μας σνομπάρει τον αγνοούμε και του την επιστρέφουμε».

Μάλιστα, στο σχόλιο-αντίδραση διαδικτυακού του φίλου («Κύριε Μπάμπη, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας, τρεις μέρες πριν ξεκινήσουν τα play off ανόδου ΑΠΑΝΤΕΣ πρέπει να αγκαλιάσουμε την ΑΟΞΑΡΑ και να αφήσουμε στην άκρη όποιες διαφορές έχουν δημιουργηθεί») ο Μπάμπης Χατζημεστής απάντησε: «Δεν είναι έτσι, ο άνθρωπος δεν πήγε ούτε μια φορά να δει ούτε μια προπόνηση των ΤΕΠ».

Άλλος χρήστης των social media με γνώση στα τοπικα ποδοσφαιρικά δρώμενα, ο Τάσος Αβραμίδης, σχολίασε με νόημα: «Έαν ο προπονητής του ΑΟΞ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, τότε έχει υποχρέωση να βλέπει παιχνίδια και των μικρών τμημάτων του ΑΟΞ αλλά και όλων των κατηγοριών, πόσω μάλλον και Γ’ Εθνική όπως Ορφέας, Άβατο, Θαλάσσια, ούτως ώστε το έμπειρο μάτι του να διακρίνει κάποιο ταλέντο για την μεγάλη ομάδα. Όταν όμως ειναι περαστικός από την ομάδα και η διαδρομή του για το μέλλον είναι αβέβαιη στον ΑΟΞ, τότε για ποιον λόγο να βλέπει παιχνίδια;;;».

Στο σημείο αυτό ίσως και να κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια, αφού οι πληροφορίες από τους διαδρομιστές των Πηγαδίων πράγματι αναφέρουν ότι ο Μπάμπης Τεννές έχει υπογράψει χρυσό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με μοναδικό στόχο την άνοδο στην SL1 αλλά σχεδόν του έχει ξεκαθαριστεί από την διοίκηση ότι ακόμα και αν ανεβάσει την ομάδα, όπως έχει κάνει με τόσες άλλες ομάδες στο παρελθόν, δεν θα παραμείνει για να την καθοδηγήσει τη νέα σεζόν στα μεγάλα σαλόνια.

Όπως ωστόσο συμπλήρωσε ο Τάσος Αβραμίδης στο σχόλιό του στο post του Μπάμπη Χατζημεστή, «αν είναι άνθρωπος που όχι μόνο δουλεύει αλλά αγαπάει το ποδόσφαιρο, τότε ανεξάρτητα της τύχης του στην ομάδα θα πάει να βλέπει αγώνες. Και όταν οι ποδοσφαιριστές βλέπουν ότι στην κερκίδα είναι ο προπονητής της μεγάλης ομάδας, τότε είμαι σίγουρος δίνουν το 200% στο παιχνίδι τους. Και στη θέση που είναι ο Ορφέας επιβάλλεται με τον τρόπο του ο προπονητής της μεγάλης ομάδας να βοηθήσει στην πορεία της Γ’ Εθνικής».

Υπενθυμίζεται ότι πολύ πρόσφατα ο Μπάμπης Χατζημεστής είχε αμφισβητήσει έντονα και τις προπονητικές επιλογές του Μπάμπη Τεννέ στην αναμέτρηση με τον ουραγό ΟΦ Ιεράπετρας, από τον οποίο έχανε η ομάδα της Ξάνθης μέχρι και λίγα λεπτά πριν το τέλος και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση με δυο γκολ – δώρα της άμυνας των Κρητικών.