Super League: Ο Πασχαλάκης ξαναέσωσε στο 90+7′ τον ΠΑΟΚ στο ισόπαλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Βασικός για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που με σημαντική επέμβαση στο 90+7′ κράτησε το μηδέν και γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από την εντός έδρας ήττα.

Από την άλλη, βασικός ξεκίνησε για τους πράσινους ο Κομοτηναίος σέντερ φορ Φώτης Ιωαννίδης.

Σε ένα μέτριο σε θέαμα πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε τον πρώτο -θεωρητικά- λόγο λλά με εξαίρεση μια τελική του Τζόλη (7’) μια προσπάθεια του Σφιντέρσκι (12’) και ένα σουτ του Ελ Καντουρί (25’) οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φανούν πιο απειλητικοί για την εστία του Διούδη.

Κακό ποιοτικά παιχνίδι και στην επανάληψη με σημαντική υποσημείωση πως ο Παναθηναϊκός πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και έδειξε μια πιο απειλητική διάθεση.

Η φάση που σήκωσε κουβέντα έγινε 79’· ο Μακέντα σκοράρει αφού έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Καμπετσή, αλλά ο Γκεστράνιους έχοντας σφυρίξει και κόψει το πλεονέκτημα θεώρησε την φάση ως μη γενόμενη. Μάλιστα, ο Φινλανδός διαιτητής ζήτησε συγγνώμη προς τους παίκτες των φιλοξενούμενων, όταν εκείνοι διαμαρτυρήθηκαν προς την πλευρά του.

Από κει και πέρα καταγράφεται μια καλή προσπάθεια του Κρμέντσικ μέσα στη μεγάλη περιοχή (91’), αλλά και το σουτ του Καρλίτος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να γράφουν τον επίλογο μιας κάκιστης από άποψης θεάματος αναμέτρησης.

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε προς στιγμήν στην 2η θέση με 58 βαθμούς, 1 πάνω από τον Άρη που κοντράρεται με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 51.