Super League: «Έχουμε ξεπεράσει το 5-1 με τον Ολυμπιακό» υποστηρίζει ενόψει Καραϊσκάκης ο Γιώργος Αθανασιάδης

Ο Γιώργος Αθανασιάδης σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση της ομάδας του, της ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως έχει απαλύνει η πληγή από την πικρή ήττα με τα 5 γκολ, στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς.

Ο 28χρονος πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού ήταν παρών στην θλιβερή ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό που ηττήθηκε με 5 γκολ και τόνισε τόσο ο ίδιος πως όσο και οι συμπαίκτες του, ότι έχουν ξεπεράσει αυτή τη βαριά ήττα, κάνοντας λόγο παράλληλα για την αποψινή ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα είπε για το ματς με τον Παναθηναϊκό: “Είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου. Δεν τα παράτησαν, πάλεψαν όλα τα παιδιά. Παίζαμε στο μισό γήπεδο τον Παναθηναϊκό για 70λεπτά. Αν βάζαμε νωρίτερα το γκολ θα κερδίζαμε. Είδα όλους τους παίκτες να ματώνουν για την ομάδα”.

Για τον ανταγωνισμό με τον Τσιντώτα: “Για μένα είναι θετικό και για τον Παναγιώτη. Και οι δυο δουλεύουμε. Υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός. Θέλω να βοηθάω την ομάδα και να φέρνουμε επιτυχίες”.

Για το αν επηρεάζει την άμυνα η αλλαγή στο τέρμα: “Απ’ ότι έχω δει στο παρελθόν, την ΑΕΚ όταν πήρε το πρωτάθλημα, δεν επηρεάζει καθόλου”.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό ανέφερε: “Ένα δύσκολο ματς, έχουμε προπονηθεί πολύ καλά, είμαστε έτοιμοι. Από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ο ένας να παλεύει για το λάθος του άλλου και να καταφέρουμε αυτό που πρέπει”.

Για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου από τον Ολυμπιακό: “Ήταν μια βαριά ήττα, ήμουν και εγώ μέσα. Το έχουμε ξεπεράσει. Προχωράμε παρακάτω. Κοιτάμε να πάρουμε το καλύτερο από κάθε ματς”.

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο ντέρμπι της Κυριακής απάντησε: “Περιμένω κι αυτό που πιστεύω είναι ότι είμαστε πιο ενωμένοι. Ο ένας είναι για τον άλλο, όλοι μαζί κάνουμε επίθεση, όλοι μαζί άμυνα”.

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ σχολίασε: “Υπάρχει στο μυαλό μας. Λογικό είναι. Ένα γκολ θέλουμε και θα είμαστε στο παιχνίδι και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας”.