Super League: Βήμα παραμονής με Ντε Γκουζμαν ο ΟΦΗ, βυθίζει στην SL2 ΑΕΛ και Κούγια παρά τη φιλότιμη προσπάθεια Μπέρτου

Σημαντικό βήμα παραμονής έκανε ο ΟΦΗ στο «Αλκαζάρ» καθώς επικράτησε με 0-1 της ΑΕΛ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των play out της Super League.

Βασικός για 75 λεπτά αγωνίστηκε για τους «βυσσινί» ο Ξανθιώτης πρώην δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας του ΑΟΞ Μανώλης Μπέρτος, που έκανε φιλότιμη προσπάθεια για να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του. Για τους Κρητικούς, ως αλλαγή του Σακόρ πέρασε στο 82’ ο πρώην εξτρέμ της Ξάνθης Φάμπιο Στάρτζεον.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωθηκε από πλευράς ΟΦΗ στο 33ο λεπτό. Ο Κοροβέσης από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο αφύλαχτος Τζούλιαν Ντε Γκουζμαν, αδελφός του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Τζόναθαν Ντε Γκουζμαν, με καταπληκτική καρφωτή κεφαλιά «εκτέλεσε» τον Νάγκι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Να σημειώθει πως οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά του παιχνιδού έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Κώστα Γιαννούλη στο 84’. Με το τελικό 0-1 ο ΟΦΗ έπιασε τους 28 βαθμούς και πέρασε στην 12η θέση της βαθμολογίας, πάνω από την σημερινή του αντίπαλο αλλά και τον Παναιτωλικό.

Οι Θεσσαλοί του Αλέξη Κούγια παραμένουν ουραγοί με 24 βαθμούς και βλέπουν πως τα περιθώρια παραμονής έχουν… στενέψει πολύ, αφού πλέον δεν είναι καν στο χέρι τους.