Σημαντική νίκη ψυχολογίας για τον Ουζουνίδη και την Κραΐόβα

Με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της η Κραϊόβα επικράτησε με 2-1 της Κλούζ στο γήπεδο “Κονσταντίν Ραϊντέσκου” για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ του Ρουμανικού πρωταθλήματος.

Μετά από τις δυο συνεχόμενες ισοπαλίες ήρθε και η νίκη που τόσο έψαχνε ο Εβρίτης προπονητής της Μαρίνος Ουζουνίδης με την Ουνιβερσιταρέα Κραΐόβα.

Οι φιλοξενούμενοι της Κραΐόβα προηγήθηκαν στο 27ο λεπτό με τον Ιβάν Αντρέϊ με 1-0 και κάπως έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 57′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ρουνάρ Σιγκουριόνσον. Στο 88ο όμως ο Τουντόριε Αλεξάντρου έκανε το 2-1 για την Κραΐόβα αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Μετά τη νίκη της η Κραΐόβα έφτασε 34 βαθμούς και είναι στην τρίτη με -4 πλέον από τη σημερινή αντίπαλό της. Επίσης είναι στο -5 από την Στεάουα Βουκουρεστίου έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο. Στον αντίποδα η Κλούζ παραμένει δεύτερη θέση με 38 βαθμούς.

Επόμενος αγώνας για την Ουνιβερσιταρέα Κραΐόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι την Μεγάλη Πέμπτη κόντρα στην πρωτοπόρο Στεάουα Βουκουρεστίου.