Volley League: Ο Δημήτρης Πιτούλιας του Φίλιππου Βέροιας για την ΑΕ Κομοτηνής και τον Πετρίδη

Καλεσμένος του δημοσιογράφου, Βασίλη Στοάκη στην αθλητική εκπομπή “Αρχίζει το Ματς” του Ράδιο Παρατηρητής ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής ο προέδρος του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας μιλώντας και για το θρακιώτικο βόλεϊ.

Ο Βεριώτης παράγοντας, ο οποίος κατάφερε σε μια σεζόν να ανεβάσει τον ιστορικό Φίλιππο Βέροιας στην Volley League από την Α2 Ανδρών και να τον βάλει δυνατά στον χάρτη του επαγγελματικού βόλεϊ μίλησε στον Βασίλη Στοάκη για την ομάδα του, τις προθέσεις του, την γνωριμία με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕ Κομοτηνής Τάσο Πετρίδη αλλά και για την πόλη της Κομοτηνής.

Ο Φίλιππος Βέροιας την φετινή χρονιά στην Volley League Ανδρών κατετάγη στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε σύνολο 8 ομάδων αλλά η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με την ομάδα της Ημαθίας να κατακτάει την δεύτερη θέση στο League Cup “Νίκος Σαμαράς”, το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία.

Ο Δημήτρης Πιτούλιας ανέφερε αρχικά: «Ο Φίλιππος Βέροια είναι το αποτέλεσμα της αγάπης μας για το βόλεϊ. Πήραμε την απόφαση να κάνουμε την τρέλα μας και θέλουμε να πετύχουμε όσα παραπάνω μπορούμε χωρίς εφησυχασμό. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να προάγουμε το βόλεϊ και το προϊόν σε κάποια ευρωπαϊκά πρότυπα που έχουμε παρακολουθήσει και είχαμε μείνει άναυδη. Πρέπει η ΕΣΑΠ και οι ομάδες συνολικά να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε τον σκοπό μας και την προώθηση του αθλήματος».

Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον έφορο του τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής: «Τον Τάσο Πετρίδη τον γνώρισα όταν είχαμε έρθει στην Κομοτηνή πέρσι για την δεύτερη αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Μου έκανε εντύπωση γιατί λίγες ημέρες πριν είχε επικοινωνήσει μαζί μου, έτσι ώστε να βρεθούμε και να πιούμε έναν καφέ για να γνωριστούμε καλύτερα και τον συμβουλεύτηκα αρκετές φορές γιατί είμαι ένας νέος παράγοντας και ήταν τιμή μου που γνωριστήκαμε και χτίσαμε μια τέτοια σχέση και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδία μου. Ο Τάσος για την ΑΕ Κομοτηνής κάνει τα πάντα για να την διατηρήσει ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, έφερε ξένους αθλητές και θεωρώ ότι η Κομοτηνή πρέπει να αγκαλιάσει ακόμη παραπάνω την ομάδα και με μεγάλη χαρά ελπίζω να την δούμε ξανά στα μεγάλα σαλόνια».