Τέσσερις ακόμα κορυφαίοι Έλληνες κολυμβητές στο καμπ της Αλεξανδρούπολης τη Μεγάλη Εβδομάδα

Στην Αλεξανδρούπολη για προετοιμασία θα μεταβούν από την Κυριακή ακόμα τρεις κορυφαίοι Έλληνες κολυμβητές και μια κολυμβήτρια, οι Γιώργος Σπανουδάκης, Νίκος Ντάνος, Μιχάλης Διασίτης και Ζαχαρούλα Καλογέρη.

Μετά το τέλος της δεύτερης ημερίδας του ΟΑΚΑ αυτό το Σαββατοκύριακο (24-25/04) που θα διαμορφώσει και την τελική ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, τρεις ακόμα αθλητές από το γκρουπ του Βαγγέλη Κοζομπόλη θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Ο Σπανουδάκης αυτή την περίοδο αναρρώνει από τραυματισμό στον ώμο του και είναι πιθανό να αγωνιστεί το Σάββατο στα 50μ ύπτιο. Να σημειωθεί ότι με βάση την ποσόστωση ο αθλητής εντάσσεται στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό.

Ο Ντάνος και ο Διασίτης, ο οποίος στην προηγούμενη ημερίδα (16-18/04) έκανε ατομικό ρεκόρ στο 1500αρι με 15:49.96, ολοκληρώνουν σύμφωνα με το sportsfeed την ομάδα. Επιπλέον η Ζαχαρούλα Καλογέρη, αθλήτρια του Δημήτρη Αθυμαρίτη θα ταξιδέψει επίσης στην Αλεξανδρούπολη.

Μαζί τους θα είναι ως γνωστόν ο Άλκης Κυνηγάκης και ο Κωνσταντίνος Μερετσόλιας ενώ οι Απόστολος Χρήστου και Άννα Ντουντουνάκη βρίσκονται στην θρακική πόλη από την προηγούμενη εβδομάδα. Το καμπ θα διαρκέσει ως και το Μεγάλο Σάββατο.