Super League 2: Πρώην του ΑΟΞ ο ένας από τους τρεις που έπαιξαν σε όλα τα ματς της κανονικής διάρκειας χωρίς να χάσουν λεπτό

Τελείωσε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2 και το ThrakiSportS, έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει μερικά χρήσιμα στατιστικά.

Το συγκεκριμένο αφιέρωμά μας αφορά τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε όλα τα παιχνίδια με τις ομάδες τους χωρίς να χάσουν λεπτό.

Οι 12 ομάδες της Super League 2 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος χρησιμοποίησαν συνολικά 319 ποδοσφαιριστές.

Συνολικά είχαμε 15 που αγωνίστηκαν και στα 22 παιχνίδια, αλλά μόνο τρεις ήταν αυτοί που δεν έχασαν λεπτό. Κανείς όμως από αυτούς δεν ανήκει στο ρόστερ του ΑΟΞ.

1. Ο πρώην αμυντικός μέσος του ΑΟΞ και νυν των Τρικάλων Παντελής Ριζογιάννης. Ο 33χρονος (γεννημένος 1/2/88) Καρδιτσιώτης πέτυχε τρία γκολ, ενώ έχασε δύο πέναλτι, το ένα εκ των οποίων απέναντι στον ΑΟΞ στα Πηγάδια.

2. Ο έμπειρος τερματοφύλακας των Χανίων Φώτης Κουτζαβασίλης. Ο 32χρονος (γεννημένος 11/3/89) με καταγωγή από τις Σέρρες ήταν ο καθοδηγητής της τρίτης καλύτερης άμυνας της κατηγορίας, δεχόμενος μόλις 13 γκολ.

3. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Εργοτέλη Δημήτρης Κατσιμήτρος. Ο 23χρονος (γεννημένος 12/6/97) έχει έμμεση σχέση με την Ξάνθη. Είναι γιός του βετεράνου τερματοφύλακα Κώστα Κατσιμήτρου και εγγονός του Γιώργου Καρπούζα, ο οποίος υπήρξε και ένας από τους πρώτους προπονητές της ομάδας του ΑΟΞ στα πρώτα χρόνια μετά την ίδρυσή της. Η εστία του παραβιάστηκε 15 φορές, δεχόμενος 2 και από τον ΑΟΞ, συγκεκριμένα τους Τάτο στο Παγκρήτιο και Μικελτάντζε στα Πηγάδια.