Πίστη για την πρώτη θέση από τον Θανάση Παπάζογλου: «Δεν είναι ακατόρθωτο να τερματίσουμε πρώτοι»

Ο κεντρικός επιθετικός της Ξάνθης Θανάσης Παπάζογλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Ώρα των Σπορ», και μεταξύ των άλλων εξέφρασε την πίστη του για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση για τη δεύτερη θέση: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει πολύ καλύτερα πράγματα. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα νομίζω πως είμαστε ικανοποιημένοι και πλέον μπορούμε να κοιτάμε μόνο την 1η θέση.»

Για τις αλλαγές με τον ερχομό του Μπάμπη Τεννέ: «Από τη στιμγή που ήρθε ο κ. Τεννές η ομάδα κερδίζει, παίρνει βαθμούς και τα παιχνίδια που δεν είμαστε καλοί τουλάχιστον δεν τα χάνουμε. Βγάζει χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες δείχνουν πολύ πιο απελευθερωμένοι και βγάζουν την ποιότητά τους στο γήπεδο. Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε σε όλα τα παινχίδια, αλλά είναι πολύ θετικό ότι δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι αποό τότε που ήθρε ο κ. Τεννές και αυτός είναι ο λόγος που είμαστε στη 2η θέση»

Για τον πιο ρεαλιστικό στόχο ενόψει των πλέι οφ απάντησε: «Εμείς θέλουμε να κερδίοζουμε κάθε παινχίδι. Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι. Δεν είναι κάτι ακατόρθωτο, παίζουν όλες οι ομάδες μεταξύ τους και αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα καταφέρουμε να βγούμε χωρίς να μπλέκουμε στην διαδικασία των μπαράζ. Ρεαλιστικά η 2η και η 1η θέση είναι ο μόνος στόχος μας.»

Σε ερώτηση για το ποιον υποστήριζε στο ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, αφού έχει φορέσει και τις δύο φανέλες, απάντησε: «Δεν το κρύβω, όλη η οικογένειά μου και εγώ μαζί είμαστε φίλαθλοι του Άρη. Βέβαια πέρασα και από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που δημιούργησε πολλά συναισθήματα. Στο ντέρμπι ήμουν με τον Άρη, αλλά όταν παίζουν αυτές οι δύο ομάδες τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό έχω περάσει και έχω πολύ θετικές αναμνήσεις και από τις δύο ομάδες. στον Άρη τα συναισθήματα είναι πιο έντονα, γιατί από εκεί ξεκίνησα και εκεί ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά.»