Σημαντική διοικητική θέση στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης αναλαμβάνει η Μάγδα Κεπεσίδου

Τρεις σημαντικές γυναίκες αναλαμβάνουν Διοικητικές θέσεις στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης (ΟΧΕ) σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδίας και του Make Place For One More Woman, ανάμεσά τους και η Αλεξανδρουπολίτισσα Μάγδα Κεπεσίδου.

Η Κεπεσίδου μαζί με την Έλενα Νικόλη θα είναι στελέχη της Επιτροπής Δημοσίων και Διεθνών σχέσεων της ΟΧΕ ενώ η Ερασμία Λάσκαρη, επί σειρά ετών Έφορος του ΟΦ Νέας Ιωνίας και των Εθνικών Ομάδων Γυναικών ανέλαβε μέλος της 5μελούς επιτροπής Εθνικών Ομάδων Αντρών και Γυναικών!

Στην ανακοινωση αναφέρονται για καθιεμιά τους ως εξής:

🔸️Η ΝΙΚΟΛΗ ΕΛΕΝΑ OLY ειναι Olympian του Handball και ενεργό μέλος της Ένωσης Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες -ΕΣΟΑ.Ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα στην χειροσφαίριση από τον ερασιτεχνικό σύλλογο Αμαζόνες Άρτας σε ηλικία 11 ετών και σε ηλικία 14 ετών πήρα μεταγραφή για την Αναγέννηση Άρτας. Κατέκτησε συνολικά 6 πρωταθλήματα Ελλάδος και 6 Κύπελλα Ελλάδος με την ομάδα της Αναγέννησης με αντίστοιχες συμμετοχές κατά την ίδια περίοδο στο Champions League. Συμμετείχε στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τυνησίας με την Εθνική Γυναικών το 2001 και σε πολλά διεθνή τουρνουά με την εθνική ομάδα με επιστέγασμα τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα. Το 2006 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας στην Κέρκυρα αποκτώντας πτυχίο στην Μετάφραση με δίγλωσση κατεύθυνση σε Αγγλικά και Γαλλικά.

🔸️Η ΜΑΓΔΑ ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ ήταν στη Εθνική ομάδα που κέρδισε την 1η ΘΕΣΗ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH HANDBALL 2018 και καλυτερη τερματοφυλακας του Τουρνουά. Ξεκίνησε το Handball το 2008 και κέρδισε 6 Πανελλήνια Πρωταθληματα με Ο.Φ Ν Ιωνίας 6 Πανελλήνια Πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα. Ήταν Mvp κυπελλου: 2015,2018 και Mvp πρωταθληματος: 2015, 2018.Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και αυτη την περίοδο 2020-2021 παίζει στο εξωτερικό στην ομάδα Start Elblag στην Πολωνία.

🔸️Η ΕΡΑΣΜΙΑ ΛΑΣΚΑΡΗ είναι Έφορος της ομάδας γυναικών του Ο.Φ.Ν.Ιωνιας από το 2010 και Έφορος Εθνικών ομάδων Handball από το 2015 έως το 2019 συνεργάτης του προγράμματος “Make place for one more woman” όπου βραβεύτηκε στα 1α βραβεία “Make place for one more woman awards” ως η γυναίκα που με πρωτοβουλία της δομήθηκε η συνεργασία της ΟΧΕ με το Make place for one more woman. Σε συνεργασία με το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΧΕ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και υλοποιεί πρωτοποριακές δράσεις όπως την εκμάθηση handball στα κορίτσια του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος