Β’ Εθνική: Και επίσημα τέλος ο Χρήστος Βαχαρίδης από τον Λεύκιππο Ξάνθης

O Λεύκιππος Ξάνθης ανακοίνωσε το τέλος συνεργασίας με τον τεχνικό του ανδρικού τμήματος Χρήστο Βαχαρίδη.

Προς επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του ThrakiSportS, που έκανε λόγο για αιφνιδιαστικές αλλαγές στους πάγκους των δύο κορυφαίων ομάδων της Θράκης, αναμένονται επιπλέον εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η διοίκηση του Λεύκιππου γνωστοποιεί, πως ο Χρήστος Βαχαρίδης δεν θα συνεχίσει, ως head coach του ανδρικού τμήματος, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο . Η μακρά διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ελέω πανδημίας, είχε ως αποτέλεσμα μια σειρά αποφάσεων ως προς το πλάνο και την φιλοσοφία που θα πορευτεί στο εξής ο σύλλογός μας. Στο πλαίσιο, λοιπόν, των αλλαγών που προαλείφονται και του επαναπροσδιορισμού σχετικά με την επόμενη μέρα του Λεύκιππου σε όλα τα επίπεδα, αρχικά αποφασίστηκε να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες διαφοροποιήσεις, οι οποίες θα αφορούν την γενικότερη λειτουργία της ομάδας.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Λεύκιππος εκφράζει την εκτίμησή του προς τον κόουτς Χρήστο Βαχαρίδη, του οποίου η παρουσία στο ανδρικό τμήμα συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική Κατηγορία!»