Βόμβα με αιφνιδιαστικές αλλαγές στους πάγκους των δύο κορυφαίων ομάδων της Θράκης

Βόμβα εν καιρώ πανδημίας συνιστά η εντονότατη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες για επικείμενες αλλαγές στους πάγκους και των δύο κορυφαίων ομάδων μπάσκετ της Θράκης, αυτών δηλαδή που θα εκπροσωπούσαν φέτος την περιοχή μας στο ανώτερο για ομάδες της Θράκης πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη μία από αυτές υπήρξε αποχώρηση του προπονητή της, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποιος είναι ο λόγος της αιφνιδιαστικής όπως φαίνεται διακοπής της συνεργασίας μαζί του. Γεγονός είναι ωστόσο, με βάση τις πληροφορίες του ThrakiSportS, ότι ο συγκεκριμένος προπονητής δεν συνεχίζει πλέον στην ομάδα.

Ωστόσο το θέμα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον και προκαλεί αναταράξεις και στην έτερη ομάδα του γεωγραφικού μας διαμερίσματος, με την οποία συνυπήρχαν φέτος στον ίδιο όμιλο και λογικά το ίδιο θα συμβεί λόγω γεωγραφικής γειτνίασης και τη νέα σεζόν. Και αυτό γιατί η διοίκηση της ομάδας που έμεινε χωρίς προπονητή λέγεται ότι έκανε κρούση στον προπονητή της άλλης μεγάλης ομάδας της Θράκης για να μετακομίσει σε αυτήν.

Η είδηση έχει σκάσει ως «βόμβα» τις τελευταίες ώρες στην μπασκετική κοινωνία της Θράκης και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThrakiSportS, όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να επιβεβαιωθεί στις λεπτομέρειές της και ως προς τα δύο σκέλη της ταράσσοντας για τα καλά τα λιμνάζοντα εδώ και καιρό μπασκετικά νερά στο σύνολο της Θράκης, αφού άλλωστε οι δυο ομάδες έχουν έδρα σε διαφορετικές πόλεις, σε διαφορετικούς νομούς.