Πρόγραμμα πλέι οφ: Πρεμιέρα με ΑΟΞ-Χανιά και Ιωνικός-Λεβαδειακός, μετά πάει σε Ρόδο και Νίκαια ενώ κλείνει με Λεβαδειακό ο ΑΟΞ

Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 2 διαμόρφωσε και το πρόγραμμα των πλέι οφ, που ως γνωστόν θα διεξαχθούν σε έναν γύρο πέντε συνολικά αγωνιστικων με τις ομάδες να μεταφέρουν τους βαθμούς που κατέκτησαν στην κανονική διάρκεια.

Οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας (Ιωνικός, Ξάνθη και Λεβαδειακός) θα δώσουν τρία εντός έδρας παιχνίδια και δύο εκτός. Για την Ξάνθη τα εκτός θα είναι διαδοχικά την 2η και 3η αγωνιστική, αμέσως μετά το Πάσχα, με Διαγόρα στην Ρόδο και Ιωνικό στην Νίκαια αντίστοιχα.

Στην πρεμιέρα της άλλης εβδομάδας, ο ΑΟΞ θα φιλοξενήσει στα Πηγάδια τα Χανιά. Μετά το Πάσχα όπως προαναφέρθηκε, πάει σε Ρόδο και Νίκαια και θα κλείσει την σεζόν με εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε Εργοτέλη και τελευταία αγωνιστικη με τον ισόβαθμό της αυτή τη στιγμή Λεβαδειακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (σε παρένθεση οι προτεινόμενες ημερομηνίες με ενδεχόμενο αλλαγής κατά μία μέρα, καθώς την Πέμπτη θα αποφασιστεί αν τα πλέι οφ θα διεξάγονται Τετάρτη-Κυριακή ή Τρίτη-Σάββατο. Αναλυτικά:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Μεγάλη Τετάρτη 28/4)
Ιωνικός – Λεβαδειακός
ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Χανιά
Εργοτέλης – Διαγόρας Ρόδου

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 5/5)
ΑΟ Χανιά – Ιωνικός
Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Ξάνθη
Λεβαδειακός – Εργοτέλης

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 9/5)
Ιωνικός – ΑΟ Ξάνθη
Λεβαδειακός – Διαγόρας Ρόδου
Εργοτέλης – ΑΟ Χανιά

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 16/5)
Διαγόρας Ρόδου – Ιωνικός
ΑΟ Ξάνθη – Εργοτέλης
Λεβαδειακός – ΑΟ Χανιά

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Τετάρτη 19/5)
Ιωνικός – Εργοτέλης
ΑΟ Ξάνθη – Λεβαδειακός
ΑΟ Χανιά – Διαγόρας Ρόδου