Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάντμιντον ανακοίνωσε ότι διεκδικεί να φέρει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Η ιδιαίτερα σοβαρή είδηση ότι η Αλεξανδρούπολη διεκδικεί την φιλοξενία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάντμιντον προέκυψε από την συνάντηση που είχαν το πρωί ο δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της πόλης και τον πρόεδρο και την έφορο του συγκεκριμένου τμήματος στον Εθνικό.

Ο Γιάννης Ζαμπούκης και ο Θεόδωρος Βουρδόλης συνάντησαν στο γραφείο του πρώτου τον Αυγερινό Μεσινέζη και την Βίκυ Κοϊνάκη, με την τελευταία μάλιστα ως γνωστό πρόσφατα να έχει εκλεγεί στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Αντιπτέρισης.

«Ο δήμαρχος αφού συνεχάρη την κα Κοϊνάκη για την εκλογή της στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάντμιντον και μάλιστα στην τιμητική θέση της Γενικής Γραμματέως, επεσήμανε ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στέκεται αρωγός και υποστηρικτής κάθε προσπάθειας που στόχο έχει την ανάδειξη του αθλήματος», αναφέρει σχετική ανάρτηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης στα social media.

Και συμπληρώνει: «Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε η διεκδίκηση της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάντμιντον στην Αλεξανδρούπολη τον Σεπτέμβριο 2021 από τον “ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΓΣ” σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Περιφέρεια ΑΜΘ».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην συνάντηση τέθηκαν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες και προϋποθέσεις που μπορούν να εξασφαλίσουν τη φιλοξενία της διοργάνωσης στην Αλεξανδρούπολη, ενώ για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος επισήμανε την πρόθεση και βούληση του Δήμου Αλεξανδρούπολης να διεκδικήσει σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγής τους.