Γ’ Εθνική: Μεταγραφή – επιστροφή από την Ξάνθη για την Ελπίδα Σαπών

Μετά από ένα σχεδόν εξάμηνο στην φιλόδοξη Βιστωνίδα, με την πρόωρη αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθληματων και στην ΕΠΣ Ξάνθης ο Ξανθιώτης αμυντικός Άγγελος Μπαμπούρης επιστρέφει στην αγαπημένη του Ελπίδα Σαπών.

Ο 23χρονος αμυντικός που υπηρετεί την στρατιωτική θητεία του στην Ξάνθη, παρόλα αυτά ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Βασίλη Χαριτόπουλου και έτσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παρά τις όποιες δυσκολίες της απόστασης με την στράτευσή του.

Ο Μπαμπούρης που στην διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων στην Κομοτηνή στο Οικονομικό Τμήμα του ΔΠΘ αγωνίστηκε μια τετραετία με επιτυχία στις Σάπες και αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα στα άκρα της άμυνας (κυρίως ως πλάγιο αριστερό μπακ) αλλά και στο κέντρο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ζήκου.

Παλαιότερα ο Μπαμπούρης στο Νομό της Ξάνθης, είχε περάσει από τις Ελπίδες Ξάνθης και τις ακαδημίες του Ορφέα Ξάνθης, αλλά και μετέπειτα από την Ασπίδα Πηγαδίων και Ασπίδα Ξάνθης, ενώ θα βρεί πιθανότατα αντίπαλο τον αδερφό που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στον Νέστο Χρυσούπολης, μετά το πέρασμά του από τον Ορφέα Ξάνθης στην αρχή της σεζόν.