Volley League: Ανδρεόπουλος υπέρ της αύξησης των ομάδων! Πως επηρεάζει τις Θρακιώτικες ομάδες

Ενδιαφέροντα πράγματα είπε ο Ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στην συνέντευξη που έδωσε στην Nova και την εκπομπή “Στο Φιλέ”.

Ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα γύρω από την Εθνική Ομάδα, τον Παναθηναϊκό, κάποιους διεθνείς αθλητές αλλά και για το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κορίνθιος προπονητής δήλωσε ότι είναι υπερ της αύξησης των ομάδων στην Volley League, όπως κάνουν και οι υπόλοιπες χώρες τα τελευταία χρόνια.

Ο Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε και στις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να γίνει αυτή η αύξηση καθώς ανέφερε ότι, “πρέπει να δούμε πόσοι Έλληνες παίχτες μπορούν να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο, από εκεί να δούμε πόσες ομάδες θέλουμε έτσι ώστε μετά να φέρουμε και τους ξένους αθλητές που χρειάζονται για να συμπληρωθούν οι ομάδες”.

Η δήλωση ενός Ομοσπονδιακού και ενός προπονητή σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός έχει βαρύνουσα σημασία, μια δήλωση που επηρεάζει άμεσα και τις Θρακιώτικες ομάδες της Pre League όπως η ΑΕ Κομοτηνής και ο Άθλος Ορεστιάδας αλλά και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται στην Α2 Ανδρών και υποθέτουμε ότι θα δείξουν το έμπρακτο ενδιαφέρον τους να στελεχώσουν την νέα Volley League.