Θρακιώτης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο κολλητός του «Ντάφι» του Survivor (+video)

Καλός φίλος του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου που γνωρίζει αυτήν την περίοδο μια δεύτερη μεγάλη αναγνωρισιμότητα λόγω της συμμετοχής του στον τέταρτο κύκλο του Survivor τυγχάνει ένας επαγγελματίας θρακιώτης ποδοσφαιριστής.

Ο λόγος για τον Ξανθιώτη Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην Κύπρο και πρόσφατα μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha, την οποία παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, αναφερόμενος στην συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor αλλά και στον αληθινό χαρακτήρα που δείχνει μέσα στο παιχνίδι.

Ο ίδιος σχολίασε τις κόντρες που έχει δημιουργήσει ο «Ντάφι» με τους συμπαίκτες του ενώ στάθηκε και στις βαριές δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά, τις οποίες σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού. Ο Κενάν Μπαργκάν τόνισε πως ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ αληθινός και πως πολλές φορές παρεξηγείται στο παιχνίδι από τους συμπαίκτες του.

«Γνωριστήκαμε πριν από 10 χρόνια στη Ρόδο και από τότε έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Τον έχω επισκεφθεί συχνά στο σπίτι του κι έχουμε βρεθεί κατά καιρούς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha. Και συνέχισε:

«Μπορεί να μη γνωρίζω τι συμβαίνει στο παιχνίδι, αλλά όταν είναι πολλά άτομα μαζί εναντίον του, δεν μπορώ να ισχυριστώ, ότι έχει πάντα δίκιο. Νομίζω περισσότερο, ότι είναι ένας απλός και αληθινός άνθρωπος, κάτι που παρεξηγείται ως αμορφωσιά, χωρίς αυτό να ισχύει. Ο Τριαντάφυλλος είναι λίγο… σαν μωρό. Μπορεί να τον πειράξουν ορισμένα πράγματα και να δείξει ένα θυμό, στον οποίο δε θέλει να συζητήσει και να αναλύσει το θέμα, θα σταματήσει όντως και θα φύγει. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να είναι ο νικητής».

Τέλος ο Κενάν Μπαργκάν ανέφερε: «Ο καλύτερος παίκτης είναι για μένα ο Ηλίας. Έχει όλα τα στοιχεία για έναν Survivor. Από συμβουλές, θα έλεγα ότι δεν μπορώ να πω κάτι στον Τριαντάφυλλο, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την τακτική του, ούτε και τι κακό μπορεί να έχει κάνει στα άλλα παιδιά για να του φέρονται έτσι. Θα έλεγα, ίσως, να συζητήσει το θέμα μαζί τους».

Survivor 4: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει κάνει στους συμπαίκτες του  ο Τριαντάφυλλος» - Survivor - Athens magazine
Survivor: Φίλος του "Ντάφι" πασίγνωστος ποδοσφαιριστής (vid) - Regista.gr