Συγνώμη από τον κόσμο για την ήττα από Σοχό αλλά και… «εσωτερικό θέμα» από τον Ουσταμπασίδη

Συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας ζήτησε ο Νίκος Ουσταμπασίδης για την ήττα και κυρίως για την εμφάνιση με τον Εθνικό Σοχού, αφήνοντας πάντως αιχμές λέγοντας ότι γνωρίζει τους λόγους της κακής εικόνας που εμφάνισε σε αυτόν τον αγώνα αποτέλεσμα.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στην αντιπαλη ομάδα για τη νίκη, σχολίασε: «Για εμάς ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, μια άσχημη εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητές μας».

Αναλύοντας το παιχνίδι, ανέφερε ότι «στο πρώτο μισάωρο ελέγχαμε το παιχνίδι χωρίς να γίνουμε όμως επικίνδυνοι για τον αντίπαλο και δυστυχώς δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ και πολύ γρήγορα ο αντίπαλος βρήκε χώρους και έβαλε και δεύτερο τέρμα ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Στη συνέχεια ο Νικος Ουσταμπασίδης είπε: «Ζητώ συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο για το αποτέλεσμα. Ξέρω τους λόγους της εικόνας περισσότερο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τη συνέχεια ανέφερε: «Πήραμε ένα μάθημα ότι θα είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εμείς πρέπει να ανασυνταχτούμε και να ψάξουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε στα επόμενα παιχνίδια. Εμεις δεν έχουμε δικαίωμα να υποτιμούμε καμία ομάδα, είμαστε καινούρια ομάδα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και δεν έχουμε περιθώριο να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Σε ερώτημα για τις εμβόλιμες αγωνιστικές, υποστήριξε; «Οταν πάμε και στο Κυριακή – Τετάρτη θα ειναι ακόμα πιο δύσκολα, δεν είναι συνηθισμένοι οι παίκτες, αλλά είναι μια πραγματικότητα που ισχύει για όλους και πρέπει να το αποδεχθούμε».

Τέλος, σε ερώτηση για τις αλλαγές που υπήρξαν στο σχήμα με το οποίο παρέταξε την ομάδα, ανέφερε αφήνοντας κάποιες αιχμές: «Εκανα πολλές αλλαγές αναγκαστικές. Είναι ένα θέμα εσωτερικό, πιστεύω ότι ξέρω ποιο είναι και κοιτάξουμε να λυθεί στο εσωτερικό της ομάδας».