Σοκ και στην Θράκη από τον ξαφνικό θάνατο του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ξόμπλιου μόλις στα 25 του

Βαρύ πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ξόμπλιου σε ηλικία μόλις 25 ετών, μια είδηση που σοκάρει και προκαλεί θλίψη.

Ο 25χρονος επιθετικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπαθε ανακοπή καρδιάς. Επρόκειτο για ποδοσφαιριστή ιδιαίτερα γνωστό και στην Θράκη, με αρκετές γνωριμίες στην περιοχή ειδικά από την περίοδο που αγωνίστηκε στην Καβάλα..

Ο Ξόμπλιος είχε αγωνιστεί στον ΑΟΚ την σεζόν 2017-2018 που η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική και είχε τεθεί αντιμέτωπος με αυτήν του Ορφέα Ξάνθης, του Αρη Αβάτου, της ΑΕ Διδυμοτείχου, της Δόξας Προσκυνητών και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου ενώ είχε παίξει και απέναντι στην Θράκη Φερών για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Νωρίτερα είχε παίξει στον Παναιγιάλειο και μάλιστα είχε τεθεί αντιμέτωπος της ομάδας του Πανθρακικού για το πρωτάθλημα της Football League στις αρχές του 2017, λίγο πριν αποφασιστεί η διάλυση της ομάδας της Κομοτηνής.

Πιο πριν ως παίκτης της Βέροιας είχε τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της Ξάνθης για την Super League, αλλά και ως μέλος της Κ20 της ομάδας της Ημαθίας με την Κ20 της Ξάνθης. Ακόμα πιο πριν είχε αντιμετωπίσει την Κ20 της Ξάνθης και με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ την χρονιά που η Ένωση υποβιβάστηκε.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η τωρινή του ομάδα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η οποία αναφέρει τα εξής: “Σε βαθύ πένθος όλοι μας. Μαύρη ημέρα η σημερινή, καθώς ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παναγιώτης Ξόμπλιος δεν είναι πια κοντά μας. Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπαθε ανακοπή καρδιάς. Καλό ταξίδι Παναγιώτη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του”.