Χωρίς Βέρκερ αλλά με επιστροφές ο ΑΟΞ στο φινάλε με Παναχαϊκή! Οι επιλογές του Τεννέ

Τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνει η Ξάνθη το μεσημέρι της Τετάρτης (21/4, 15:30 ThrakiSportS) κόντρα στην Παναχαϊκή, με τον Μπάμπη Τεννέ να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος και της τελευταίας προπόνησης.

Σε αυτήν επιστρέφει ο Τάσος Παπάζογλου, με τον έμπειρο αμυντικό να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι στα Τρίκαλα πριν δύο αγωνιστικές. Επίσης κανονικά συμπεριλήφθηκε και ο Τζόσουα Μπριλάντε, με τον Αυστραλό να τίθεται και πάλι στη διάθεση του Τεννέ έπειτα από τον τραυματισμό που είε αποκομίσει από το παιχνίδι με τον Διαγόρα· αλλά και ο Ελίνι Δημούτσος που έκτισε την ποινή λόγω καρτών στον αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Αντίθετα από τον αυριανό αγώνα θα απουσιάζει ο Ντάριλ Βέρκερ που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον ΑΕ Καραϊσκάκης και θα εκτίσει την ανάλογη ποινή. Εκτός επίσης τέθηκαν ο Κέβιν Γκαρσία, αλλά και ο Γιάννης Μυστακίδης.

Συνολικά 21 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο Μπάμπης Τεννές στην αποστολή, που απαρτίζουν οι:

Ίτσο, Μπέντο, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Ντίνας, Τεσίγια, Τάτος, Θυμιάνης, Σχρόιεν, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Μπριλάντε, Δημούτσος, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ., Καπνίδης και Μικελτάτζε.