Χαρούμενος για το γκολ αλλά προσγειωμένος ο Λίτσκας: «Κάθε ματς τελικός, αν τώρα δώσαμε το 100% στη Δράμα θα χρειαστεί το 150%»

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε και άνοιξε τον δρόμο στην σπουδαία επικράτηση της ΑΕ Διδυμοτείχου αλλά προσγειωμένος για τις δυσκολίες της συνέχειας εμφανίστηκε ο Γιώργος Λίτσκας μετά τη νίκη της ΑΕΔ επί του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου..

«Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο γκολ της ομάδας και έγινε πιο εύκολο το έργο μας. Απελευθερωθήκαμε μετά, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Θα μπορούσαμε να ισοφαριστούμε, αλλά δώσαμε το 100% και πήραμε αυτό που αξίζαμε», ανέφερε ο έμπειρος Εβρίτης ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως θα είναι και τα επόμενα εννιά που έρχονται. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Έχουμε έναν και μοναδικό στόχο, να σώσουμε την ομάδα. Ελπίζω πάνω από όλα να έχουμε υγεία και να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον προσεχή αγώνα με τον Πανδραμαϊκό εκτός έδρας ανέφερε: «Μας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα προπονήσεων και ένας πολύ δύσκολος αγώνας με μια έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες που πρωταγωνιστεί σε αυτές τις κατηγορίες. Πρέπει αν δώσαμε σήμερα το 100% στην Δράμα να δώσουμε το 150% για να πάρουμε το κάτι παραπάνω».

Τέλος, για το μεθεπόμενο παιχνίδι που είναι επίσης εκτός έδρας αλλά με την Αλεξανδρούπολη, ανέφερε στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του tvthrakiotis: «Πρωτόγνωρο μετά από πέντε μήνες απραξία να έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε αλλά το παν είναι να είμαστε υγιείς. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά και βήμα-βήμα».