«Πάμε στην Ξάνθη για να την κερδίσουμε» δηλώνει ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Χρήστος Καραπίτσος έπειτα από τη ισοπαλία της ομάδας του με τον Εργοτέλη, μέσα στις δηλώσεις του για το ματς στην ΕΡΤ σχολίασε και τον επερχόμενο αγώνα της Παναχαϊκής με την Ξάνθη.

Ο 51χρονος προπονητής της Πατρινής ομάδας έδειξε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση όσον αφορά την αναμέτρηση στο γήπεδο των Πηγαδίων, τονίζοντας με έμφαση ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του από τη νίκη στην έδρα του ΑΟΞ, ο οποίος πλέον ανέβηκε δεύτερος και θέλει και αυτός οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρηθεί εκεί.

«Είχαμε καλύτερη εμφάνιση απέναντι στον Εργοτέλη. Δυστυχώς χάσαμε το πέναλτι αυτά συμβαίνουν, από ‘κει και πέρα κοιτάζουμε μπροστά και το επόμενο παιχνίδι. Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε και να κερδίσουμε την Ξάνθη!», είπε αρχικά ο Χρήστος Καραπίτσος και πρόσθεσε: «Ανεξάρτητα από την έδρα, γνωρίζουμε ότι είναι μία δύσκολη και δυνατή αντίπαλος η Ξάνθη, αλλά εμείς δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας πλην της νίκης και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε»!