Γ’ Εθνική: Ήττα σοκ για την Αλεξανδρούπολη από τον Εθνικό Σοχού και μπελάδες από το πουθενά!

Σε ένα ματς που κανείς δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα μετά την εμφάνιση στον Ηρακλή η Αλεξανδρούπολη γνώρισε ήττα μαχαιρία 0-3 από τον Εθνικό Σοχού και έμπλεξε σε περιπέτειες.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν 0-2 στο ημίχρονο με γκολ των Θεοδωρίδη, Ιωαννίδη και σκόραραν ακόμα ένα με τον πρωην του Ορφέα Ξάνθης Κουκουρίγκο παίρνοντας ένα αποτέλεσμα που ουδείς περίμενε στους Εβρίτες, που έχουν πλέον 9 βαθμούς, ενω στους 6 εφτασε ο Σοχός. Ακολουθεί δύσκολη έξοδος για την Αλεξανδρόυπολη στην Θεσσαλονίκη και πάλι κόντρα στην ΑΕ Ευόσμου, ενώ ο Σοχός υποδέχεται την Χρυσούπολη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπαλας με τους Θεσσαλονικείς να εκμεταλλεύονται ένα λάθος όταν στο 34′ ο Μπαρμπαγιάννης γύρισε λανθασμένα τη μπάλα προς τα πίσω, στον Θεοδωρίδη ο οποίος βλέποντας κρεμασε ωραία τον Κωνσταντίνου που βρισκόταν έξω από την εστία του. Στο 37′ σε αντεπίθεση έκανε δύο τα τέρματά του με τον Ιωαννίδη. Μοναδική τελική για την Αλεξανδρούπολη ηταν με την εκπνοή του ημιχρόνου, όταν ο Πεταλωτής σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Αλεξανδρούπολη μπήκε να μειώσει το σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν τους χώρους με αντεπιθέσεις και στο 55′ λίγο έλειψε να γίνει το 0-3 με τον Κωνσταντίνου να σώζει την εστία του από το σουτ του Αχαλινόπουλου. Στο 67′ ο Καρακασίδης έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε μια ακόμη κεφαλιά του Τρανόπουλου 5 λεπτά αργότερα. Στο 81′ σε μία ακόμη αντεπίθεση, ο Κουκουρίγκος έκανε το 0-3 και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές ήταν οι Ξανθιώτες Δρακίδης, Χρυσέλης και Φεράτογλου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Κωνσταντίνου, Ζώτος, Μαυρομάτης, Πεταλωτής, Μπαρμπαγιάννης (46′ Κομεσίδης), Κ. Πατσιώρας, Αγγ. Πατσιώρας (75′ Ρουμπιές), Θεμελης (46′ Χριστοφορίδης), Καρακασίδης, Μαλτέζος (46′ Γκαϊδατζής), Τρανόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ (Παγώνης): Καραβελίδης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Αντωνιάδης, Σάββας, Στεφανίδης, Αχαλινόπουλος, Κουτσιβαγγέλης, Ιωαννίδης (71′ Κουκουρίγκος), Νικολίτσας, Θεοδωρίδης (85′ Ταχματζίδης).