Super League: Βασικός ο Γούτας, στέρησε με τον Ατρόμητο δυο πολύτιμους βαθμούς από τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις

Ήταν τέλη Σεπτεμβρίου όταν ο Γούτας με καρφωτή κεφαλιά ισοφάριζε στο «Γεντί Κουλέ» τον ΟΦΗ σε 2-2. Κάτι τέτοιο ξαναέγινε και για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ, αυτή τη φορά με τον Χριστοδουλόπουλο, που ισοφάρισε σε 1-1 και στέρησε το τρίποντο από τους Κρητικούς.

Αυτό ήταν το 10ο παινχίδι του πρώην τεχνικού του Πανθρακικού Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των Περιστεριωτών, χωρίς ακόμα να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

Oι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όταν στο 65’ από κεφαλιά του Διαμαντή μέσα στην περιοχή η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σάλομον. Μετά από υπόδειξη του VAR ο διαιτητής Φωτιάς τσέκαρε ξανά τη φάση στην ανασκόπηση και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ντε Γκουζμάν ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Το γκολ για βαθμό – χρυσάφι για τον Ατρόμητο ήρθε στο 90+3′ όταν ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε δίχτυα με κεφαλιά εντός περιοχής. Ο ΟΦΗ παρέμεινε στην 12η θέση με 25 βαθμούς, έχοντας ένα παινχίδι περισσότερο από ΑΕΛ και Παναιτωλικό που έχουν 23 και 22 αντίστοιχα. Ο Ατρομητος ισοβαθμεί στους 30 με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης, που έχουν επίσης ένα λιγότερο παινχίδι.