«Σπουδαία ανατροπή, ήμασταν εκτός πλέι οφ όταν ανέλαβα και τώρα είμαστε δεύτεροι» δήλωσε ο Τεννές

Ο έμπειρος τεχνικός της Ξάνθης Μπάμπης Τεννές παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα για την σημασία της νίκης μέσα στην Ιεράπετρας που φέρνει την ομάδα της Θράκης στη 2η θέση, σε συνδυασμό με την ήττα του Λεβαδειακού από τον Ιωνικό στο ντέρμπι.

Για την αναμέτρηση ανέφερε: «Μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Χωρίς να είμαστε ιδιαίτερα καλοί, καταφέραμε να γυρίσουμε αυτό το παινχίδι και να πάρουμε αυτή τη σπουδαία νίκη, που μας φέρνει αυτή τη στιγμή στη 2η θέση, που ήταν ένας στόχος πολύ μεγάλος και πολύ μακρινός για την ομάδα μας. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε και στο παινχίδι της Τετάρτης να φύγουμε νικητές ώστε να μπούμε στα παιχνίδια των πλέι οφ με κάποιο προβάδισμα ως αναφορά την 2η θέση. Συγχαρητήρια στον ΟΦΙ, που έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά και στους δικούς μου ποδοσφαιριστές, που κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.»

Για το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ιωνικό ανέφερε: «Η Ξάνθη μετά το τέλος του α’ γύρου ήταν πάρα πολύ μακριά, όχι μόνο από την 1η και την 2η θέση, αλλά και από αυτές των πλέι οφ και αυτή τη στιγμή έχουμε καταφέρει να είμαστε στη 2η θέση γιατί υπερτερούμε στην ισοβαθμία του Λεβαδειακού. Είναι κάτι, είναι μια θέση που σου δίνει ελπίδα ότι μπορείς να ανέβεις στην Super League». Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Τεννές ανέλαβε την ομάδα της Ξάνθης ακριβώς αμέσως μετά το τέλος του πρώτου γύρου.