Μια 11άδα tips για τον αγώνα του ΑΟΞ με τον ΟΦ Ιεράπετρας στο Βουζουνεράκειο (14:45, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League 2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας να υποδέχεται στο Βουζουνεράκειο τον ΑΟΞ.

Όπως συμβαίνει πριν από κάθε επίσημο αγώνα, το ThrakiSportS σας μεταφέρει 11 ενδιαφέροντα tips για να είστε διαβασμένοι για την παρακολούθηση της αναμέτρησης.

1. Ο ΑΟΞ προέρχεται από την σημαντική εντός έδρας νίκη με τον Διαγόρα Ρόδου που τον κρατάει στην 3η θέση και στους -3 βαθμούς μακριά από τον 2ο Λεβαδειακό και τους -8 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Αυτό θα είναι και το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

2. Ο ΟΦ Ιεράπετρας προέρχεται από τη μεγάλη ήττα με 4-0 στο Ηράκλειο απέναντι στον Εργοτέλη και βρίσκεται στην 11η και προτελευταία θέση, ισόβαθμος με την τελευταία ΑΕ Καραϊσκακης. Θέλει να πετύχει δεύτερη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι που δίνει στην έδρα του.

3. Πρώτο παιχνίδι του ΑΟΞ στην Ιεράπετρα αλλά δεύτερο συνολικά μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς στην προϊστορία τους υπάρχει το ματς στον 1ο γύρο που έπαιξαν στα Πηγάδια. Επίσης αυτό είναι και το πρώτο του Μπάμπη Τεννέ κόντρα στο ΟΦΙ καθώς δεν τον αντιμετώπισε ποτέ με καμία από τις ομάδες που έχει κοουτσάρει στα 27 χρονια της προπονητικής καριέρας του. Δείτε το αφιέρωμα με ένα κλικ ΕΔΩ.

4. Με αρκετές και σημαντικές απουσίες ταξίδεψέ ο ΑΟΞ για το παιχνίδι στην Κρήτη. Ο Μπάμπης Τεννές πήρε 21 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 3 είναι τερματοφύλακες. Δείτε την αποστολή με ένα κλικ ΕΔΩ.

5. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο ΟΦΙ, όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια. Ωστόσο ξέρουμε ότι έχει δυο επιστροφές, ανάμεσά τους και αυτήν του Εβρίτη Στράτου Χιντζίδη καθώς και δυο απουσίες, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του δανεικού από τον ΑΟΞ Νεκτάριου Κοτόπουλου. Λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

6. Ο προπονητής Μανώλης Παπαματθαιάκης και τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που συνδέουν τον ΑΟΞ με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Στο παρελθόν τέσσερις ήταν αυτοί έχουν φορέσει τόσο την φανέλα της Ξάνθης όσο και αυτήν του ΟΦ Ιεράπετρας. Θυμηθείτε τα ονόματα των δύο στο σχετικό αφιέρωμα πριν τον ματς του πρώτου γυρου με ένα κλικ ΕΔΩ. Άλλοι 2 ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες του ΑΟΞ βρίσκονται στην Ιεράπετρα με τη μορφή δανεισμού από τον Φεβρουάριο (μετά από αυτό το αφιέρωμα), δείτε τους με ένα κλικ ΕΔΩ.

7. Εννιά είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε διάφορες ομάδες της Θράκης και στον ΟΦ Ιεράπετρας (πλέον μπορούν να θεωρηθούν 11 με την προσθήκη των δύο δανεικών). Δείτε τους στο σχετικό αφιέρωμα με ένα κλικ ΕΔΩ.

8. Το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης είναι η Ξάνθη σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες. Το διπλό βρίσκεται μόλις στο 1.45 ενώ η ισοπαλία στο 3.60 και ο άσσος στο 8.70. Δείτε όλες τις στοιχηματικές αποδόσεις της NoviBet με ένα κλικ ΕΔΩ.

9. Διαιτητής της Super League 1 ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση και πρόκειται για τον Κωσταντίνο Περράκη από τον Σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς τους Βεργέτη (ΕΠΣ Αργολίδας) και Μαλανδρή του (ΕΠΣ Χαλκιδικής) ενώ 4ος Διαιτητής ορίστηκε Κουκουράκης (ΕΠΣ Χανιών). Δείτε όλους τους ορισμούς με ένα κλικ ΕΔΩ.

10. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 14:45 και θα υπάρχει live μετάδοση από το ThrakiSportS και την ERT Sports. Παράλληλα την ίδια ώρα αγωνίζονται Διαγόρας Ρόδου – ΑΟ Τρίκαλα και Λεβαδειακός – Ιωνικός. Την Κυριακή θα γίνουν τ’ άλλα τρία παιχνίδια, δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα με ένα κλικ ΕΔΩ.

11. Ενόψει αυτής της άλλης αναμέτρησης των δύο πρωτοπόρων Λεβαδειακός – Ιωνικός, αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι του ΑΟΞ δείχνουν να επιθυμούν ισοπαλία, κάτι που εφόσον συμβεί θα φέρει την Ξάνθη 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή και 1 μακριά από την 2η θέση, μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και συνολικά έξι πριν πέσει η αυλαία.