Γ’ Εθνική: Με τα νέα αποκτήματα και 21 παίκτες η αποστολή της ΑΕΔ κόντρα στο Ορφάνι

Την αποστολή της ανακοίνωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου για το παιχνίδι κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου στο Διδυμότειχο (16:30 LIVE ThrakiSportS) στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες της ΑΕ Διδυμοτείχου καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα στην Κομοτηνή την προηγούμενη αγωνιστική από την Ελπίδα Σαπών. Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της μετά από την επανέναρξη του πρωταθλήματος με άμεσο στόχο τη νίκη ώστε να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην αποστολή θα είναι για πρώτη φορά τα τρία νέα αποκτήματα Ηλίας Γιαννιώτης, Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος και Λευτέρης Μανίκος.

Ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Παπάς, Αλεξακίδης, Κυρούδης, Μαργαριτούδης, Μόμμας, Πρωιμούδης, Τζελέπης, Τοροσιάν, Φωτσιτζούδης, και οι τραυματίες Καραγιάννης και Κούπας.

Ο Χρήστος Μαυράκης επέλεξε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, οι οποίοι είναι ως εξής: Δουλούδης, Κυριακίδης, Γιαννιώτης, Βαγγέλοβ, Βαρσαμίδης, Γιαννόπουλος, Γκαϊδατζής, Γκασίδης, Γκιντίδης, Θάνος, Λίτσκας, Μαμρικισβίλι, Σιδηρόπουλος, Μυσιούδης, Παντελίδης, Παπούδης, Πατιαλάκας, Σιναπίδης, Σταματόπουλος, Τζουμακίδης, Μανίκος.