«Ισοπαλία» ψηφίζουν οι Θρακιώτες ότι συμφέρει τον ΑΟΞ στο ντέρμπι Λεβαδειακός – Ιωνικός

Το ισόπαλο αποτέλεσμα ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό υποστηρίζουν ότι συμφέρει τον ΑΟΞ οι περισσότεροι αναγνώστες – φίλοι του ThrakiSportS.

Στην σχετική ψηφοφορία που διοργάνωσε η ιστοσελίδα από το βράδυ της Τρίτης ψήφισαν περισσότερα από 500 άτομα και περίπου τα μισά (σχεδόν το 49%) εκτιμούν ότι καλύτερο είναι το ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ των δυο πρωτοπόρων.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό το αποτέλεσμα ουσιαστικά θα οδηγήσει σε βαθμολογική απώλεια και τις δυο ομάδες και εφόσον πάντα η Ξάνθη κερδίσει στην Ιεράπετρα, θα μειωθεί στους 6 βαθμούς η απόσταση από την 1η θέση όπου θα παραμείνει έτσι κι αλλιώς ο Ιωνικός και στον μόλις 1 βαθμό η απόσταση από την 2η θεση όπου είναι αυτή τη στιγμή ο Λεβαδειακός.

Υπενθυμίζεται ότι αν νικήσει ο Ιωνικός, τότε ξεφεύγει στους 8 βαθμούς τόσο από τον ΑΟΞ όσο και από τον Λεβαδειακό, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά το τοπίο της 1ης θέσης, ωστόσο η Ξάνθη θα πιάσει τον Λεβαδειακό στην 2η θέση και θα ευνοείται στην ισοβαθμία ώστε ουσιαστικά να τον προσπεράσει. Αν από την άλλη νικήσει ο Λεβαδειακός, τότε θα μειωθεί στους 5 βαθμούς η απόσταση από την κορυφή και θα παραμένει στους 3 βαθμούς η διαφορά Λεβαδειακού-ΑΟΞ, κάτι που θα μπορεί να το καλύψει ο ΑΟΞ στο μεταξύ των δυο ομάδων ματς στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας…

[Total_Soft_Poll id=”26″]